Color Systems oferă excelență în designul de interior transformând imprimarea digitală pe sticlă

Personalizarea începe în propria locuință și în spațiul de lucru, iar cele mai noi trenduri arată că imprimarea digitală își croiește un drum unic în domeniul elementelor de design interior.

Arhitecții și producătorii de mobilă sunt tot mai atenți la nevoia clienților de a locui în spații care le respectă gusturile, personalitatea și stilul unic de viață. Imprimarea digitală se adaptează tot mai mult din punct de vedere tehnologic pentru a permite designerilor și producătorilor realizarea extrem de eficientă a unor suprafețe bazate pe preferințe personale.

Inovațiile în materie de tehnici de imprimare digitală alcătuiesc un element cheie în domeniul individualizării clădirilor de birouri sau a locuințelor. Atelierele de producție – precum cel deținut de Color Systems, care valorifică mai presus de toate creativitatea – pot acum folosi aplicații digitale de cea mai nouă generație pentru a oferi designerilor de interior tehnici eficiente prin care pot răspunde cu flexibilitate și creativitate nevoilor aflate în continuă schimbare. Datorită unor software-uri speciale de tipul celor oferite de Adline Solutions (Engview Standard sau Engview Profesional), atelierele pot transfera cu mare precizie orice tip de decor și îl pot modifica în format 3D pentru ca rezultatele imprimate să fie fotorealiste, să păstreze efectele tridimensionale (de exemplu aspectul de lemn sau piatră), adâncimea vizuală sau diferitele texturi dorite de clienți.

În plus, imprimarea digitală a devenit acum mai accesibilă și tocmai de aceea are potențialul de a declanșa o adevărată revoluție în domeniul decorațiunilor interioare, fie că substratul ales este tapet, tapiserie, sticlă, plăci din ceramică sau chiar lemn. Designul interior înseamnă pentru mulți arhitecți o căutare neobosită a soluțiilor prin care un spațiu poate deveni unic, iar în cadrul acestei căutări sticla se dovedește a fi materialul cel mai pregătit pentru a suporta anunțata revoluție a eleganței, cu ajutorul imprimării digitale.

Elementele grafice pe sticlă pot fi pregătite pentru comenzi individuale și deci personalizate sau potrivit unor tipare deja existente și adaptate. Cele mai populare motive folosite pentru imprimarea pe sticlă sunt peisajele și monumentele, picturi și opere de artă (care pot fi reproduse și pe un material alb și opac asemănător pânzei, sub formă de tablouri), animale sau figuri și tipare abstracte, în funcție de stilul dorit.

Imprimarea digitală permite transferul fără restricții, pe sticlă sau pe alte substraturi, dar și reproducerea celor mai sensibile detalii. Acum este posibilă și realizarea unor designuri individuale mai speciale, fie că este o fotografie de familie, o compoziție grafică personală sau desene realizate de copiii familiei – atelierul de producție tipografică avansată condus de Color Systems poate reproduce aceste amintiri prețioase în mod durabil. Pentru că fiecare familie este unică iar imaginile pot transforma o casă într-un cămin primitor, echipamente precum sistemele de imprimare digitală din gama Flora – oferite de partenerul Color Systems, Adline Solutions – vor fi mereu pregătite pentru următoarea ta provocare.

Oferta Color Systems este specială în peisajul industriei imprimării elementelor de design interior deoarece promite adaptare creativă maximă grație celor mai moderne mijloace de execuție în materie de software, echipamente de imprimare, ștanțe digitale, dar și în materie de profesioniști experimentați în realizarea/personalizarea graficii, dar și în partea de execuție propriu-zisă. De la tablouri de dimensiuni variabile realizate dintr-o singură bucată sau multicanvas, până la diverse compartimentări din sticlă securizată, ideală izolării fonice și termice, Color Systems se poate adapta și la cereri de imprimare digitală alb-negru sau în policromie, la calitate fotografică.

Sticla este un element de design versatil care poate fi manipulat pentru lucrări speciale de amenajare sub formă de pereți din sticlă, uși batante în diferite forme și dimensiuni sau panouri decorative din sticlă. Portofoliul elementelor de design interior marca Color Systems include și suprafețe de baie placate cu sticlă ornamentală, blaturi de bucătărie și alte suprafețe imprimabile și adaptabile la spațiul disponibil și la efectele de design dorite. Cele mai noi echipamente de imprimare oferă clienților Color Systems și o gamă variată de metode de personalizare.

Înnobilarea sticlei se poate realiza prin aplicarea de folii, prin imprimare digitală sau prin gravare cu laserul. În plus, imprimarea poate fi realizată pe orice material rigid cu o greutate maximă de 50kg/mp și o grosime maximă de 100 mm. Dintre acestea enumerăm doar câteva alternative care pot oferi o posibilitate conceptuală mai mare în privința îmbinării creative a materialelor: metal, sticlă, ceramică, forex, foam, plexiglas, policarbonat, lemn.

Color Systems susține creativitatea în imprimarea digitală și promite să se adapteze celor mai complexe provocări de design.

 

www.adlinesolutions.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide