Premium

COLOR SYSTEMS SRL – ColorSystems.ro

Descriere companie:

Înființată în anul 1999, COLOR SYSTEMS SRL vă oferă servicii de proiectare, execuție și personalizare a unei game diversificate de produse din domenii precum packaging, producție publicitară și design interior. Fie că aveți nevoie de cutii din carton, etichete autocolante, standuri expoziționale, display-uri pentru printuri, litere volumetrice și plăcuțe din material plastic sau metal, printuri indoor și outdoor de mari dimensiuni, elemente decorative imprimate pe canvas și amenajări interioare din sticlă securizată, Color Systems vă asigură consultanță prin intermediul echipei noastre formată din oameni tineri, cu mulți ani de experiență practică, precum și execuție rapidă, la cele mai înalte standarde de calitate, datorită tehnologiilor de ultimă generație pe care le utilizăm în atelierul nostru de producție.

Materialele necesare realizării tuturor produselor din portofoliu sunt procurate doar de la furnizori de top și pot fi personalizate, în funcție de tipul lucrării și de cerințele dvs, prin imprimare alb-negru sau policromie, înnobilare cu lac selectiv, lac 3D, folio, soft touch sau gravare cu laser.

 Packaging

Color Systems asigură proiectarea și fabricarea unei game variate de cutii din carton ondulat, de la ambalaje de tranzit pentru transportul și manipularea oricărui articol de consum până la display-uri high-end pentru zona de retail.

Clienții noștri beneficiază nu numai de produse de cea mai înaltă calitate, ci și de livrare la timp, strategii de reducere a costurilor și servicii suplimentare.

Color Systems vă poate oferi întreaga gamă de cutii și cartoane FEFCO și ECMA. Acestea pot fi adaptate ușor și rapid la produsul sau aplicația dvs.

De asemenea, deținem propria noastră bibliotecă extinsă de cutii standard din carton ondulat, asigurându-ne astfel că vom putea furniza o soluție de ambalare care să îndeplinească nevoile dvs distincte.

Orice model de cutie fabricat de Color Systems poate fi inscripționat cu date variabile și înnobilat cu finisări speciale, precum lăcuirea selectivă sau decuparea cu laser a anumitor elemente de grafică.

Tirajul minim pentru oricare comandă este de 1 bucată.

Labelling

Color Systems realizează etichete autocolante într-o gamă variată de dimensiuni, care pot fi decupate după orice formă, oricât de complicată. Etichetele prezintă un grad înalt de rezistență, imagine clară și text bine evidențiat. Sunt imprimate pe substrat autocolant (folie PVC), adezivul acrilic fiind usor de indepartat, fapt ce permite dezlipirea foliei fără a lăsa urme pe suprafețele inscripționate.

Etichetele autocolante realizate de Color Systems pot fi inscripționate alb-negru, policromie și înnobilate cu lac selectiv, lac 3D, folio, soft touch.

Standuri expoziționale

Color Systems sprijină campaniile de promovare a business-ului dvs la târgurile naționale și internaționale unde participați în calitate de expozant, precum și campaniile de lansare a produselor. Departamentele noastre de design și producție transformă ideile clienților în standuri expoziționale personalizate, realizate la standarde înalte de calitate, cu o durată mare de existență și posibilitate de reutilizare.

Ca și în cazul cutiilor, deținem o bibliotecă de modele standard ce pot fi personalizate cu logo-ul, mesajul și culorile reprezentative ale brandului pe care doriți să îl promovați. Pentru evenimentele mai deosebite la care participați, designerii noștri vor concepe variante de standuri cu forme originale, asigurându-se că modul în care prezentați mesajele și în care organizați spațiul va atrage vizitatori în stand pe măsura așteptărilor dvs.

Color Systems vine în întâmpinarea dvs și atunci când plănuiți o lansare de produs în zona de retail. Atelierul nostru de creație proiectează și fabrică standuri pentru sampling, respectiv mese demontabile și tăvițe portabile pentru degustări sau divese promoții, precum și standuri pliabile și personalizabile pentru flyere, pliante, broșuri sau cataloage.

Elementele componente ale standurilor pe care le producem pot fi realizate din materiale diferite – în funcție de conceptul de design și evenimentul căruia le sunt destinate - de la materiale din mase plastice și metalice până la sticlă, lemn și PAL.

Standurile fabricate de Color Systems pot fi personalizate fie prin imprimare directă, fie prin gravare cu laser.

Sisteme de afișaj din mase plastice sau metal

Color Systems își diversifică portofoliul de produse publicitare prin proiectarea unei game variate de sisteme pentru informarea publicului, fabricate din mase plastice sau metal.

Atelierul nostru de producție realizează sisteme de afișaj pentru informații tipărite pe hârtie (display printuri) care necesită schimbare frecventă, precum și dispensere de pliante. Acestea sunt produse din plexiglas/policarbonat incolor și sunt ideale pentru spațiile HoReCa, instituții publice, agenții de turism etc.

Gama de sisteme de afișaj din mase plastice este completată cu sisteme de informare și direcționare, destinate în special clădirilor de birouri, instituțiilor publice și spațiilor comerciale.

De asemenea, Color Systems asigură fabricarea de litere volumetrice din plexiglas sau metal, cu finisaje mate sau lucioase, care se pot utiliza atât la interior cât și la exterior, precum și producția de plachete și plăcuțe pentru trofee, uși, birouri etc.

Sistemele de afișaj din mase plastice sau metal realizate de Color Systems sunt personalizabile prin imprimare directă sau gravare cu laser.

Printuri de mari dimensiuni

Color Systems vine în întâmpinarea clienților dvs din spațiile publice și centrele comerciale cu un portofoliu diversificat de printuri outdoor și indoor de mari dimensiuni.

Printurile outdoor se amplasează în spațiile publice și sunt destinate promovării de evenimente și campaniilor publicitare. Substratul pe care se realizează printul outdoor este cunoscut sub denumirea de “banner”, respectiv un material compus dintr-o țesătură de poliester, flexibilă și de culoare albă, cu suprafața mată sau lucioasă.

Printurile indoor sunt destinate amenajării spațiilor interioare din centrele comerciale, precum și promovării anumitor evenimente. Substratul pe care se realizează aceste printuri este folia autocolantă, care se poate aplica atât pe geamuri (window graphic) cât și pe podea (floor graphic). Autocolantul aplicat pe geamuri permite pătrunderea luminii și vizibilitatea din interior spre exterior.

Printurile de mari dimensiuni realizate de Color Systems sunt imprimate în policromie și pot fi decupate în diverse forme.

Elemente de design interior

Color Systems asigură proiectarea și fabricarea unei game diversificate de elemente pentru design interior, de la tablouri până la diverse compartimentări din sticlă.

Tablourile pe care le realizăm au dimensiuni diferite și pot fi atât dintr-o singură bucată (canvas) cât și formate dintr-un set de elemente (multicanvas). Substratul pe care sunt reproduse imaginile dorite de client este un material alb și opac, asemănător pânzei. Printurile sunt realizate digital, alb-negru sau în policromie, la calitate fotografică.

De asemenea, Color Systems vă oferă servicii de modernizare a spațiului de birouri sau a locuinței printr-o serie de lucrări de amenajare cu sticlă securizată, ideală izolării fonice și termice: compartimentare cu pereți din sticlă, uși batante cu diferite forme și dimensiuni, panouri decorative din sticlă. Personalizarea sticlei se poate realiza prin aplicarea de folii, imprimare digitală sau gravare cu laser.

Search this website

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide