Durst lansează P5, seria de echipamente pentru tipar de ultimă generație

Durst - producător de tehnologii avansate de imprimare și producție digitală - a lansat o nouă platformă pentru imprimare, respectiv seria P5. Primul echipament din această gamă este P5 250 HS, care va fi disponibil pentru livrare începând cu luna aprilie.

P5 250 HS se adresează aplicațiilor industriale în tiraje mari, precum și produselor unicat realizate la calitate offset. Denumirea „P5” reflectă cele cinci caracteristici care se află la baza noii tehnologii: productivitatea, fiabilitatea, fluxul de lucru, versatilitatea și calitatea imprimării.

Gama P5 este alcătuită dintr-o serie de imprimante de nouă generație, împreună cu soluții software dezvoltate recent, interfețe cu ecran tactil și posibilitatea de conectare de la distanță pentru lucrările de service și mentenanță.

Designul ușor de recunoscut al echipamentelor Durst, realizat inițial de Ottl Eicher, a fost regândit o dată cu dezvoltarea noii platforme. Un studio de design din München a analizat opiniile clienților și ale operatorilor în vederea integrării dorințelor acestora într-un nou concept, care se va reflecta și în liniile viitoare de produse Durst.

Comparativ cu Durst P10 250 HS, devenit etalon în industrie, noul P5 este cu 70% mai productiv. Dispunând de componente electronice care au la bază tehnologia proprietară Durst, noul sistem este capabil să imprime cu viteză de până la 240 m²/h – în modul de tipărire cu 2 treceri – la o rezoluție de 1200 dpi, picăturile de cerneală fiind amplaste cu precizie ridicată pe suportul de imprimare.

Christoph Gamper, Director Executiv al Grupului Durst, a declarat: „Noua platformă P5, inclusiv software-ul pentru fluxul de lucru și instrumentele pentru service, reprezintă strategia noastră cheie de a investi în continuare în tehnologia de imprimare în format mare”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide