EFI a achiziționat BDR Boya Kimya

Electronics For Imaging, Inc. a anunțat că a achiziționat BDR Boya Kimya San. Tic. A.S. Cu sediul în Bursa, Turcia, BDR este un producător important de cerneluri inkjet reactive pentru imprimarea digitală industrială a produselor textile.

BDR a fost integrată în cadrul filialei EFI™ Reggiani – lider mondial în dezvoltarea de tehnologii pentru imprimarea textilelor – și va continua să producă cerneluri, colaborând îndeaproape cu clienții. Angajații BDR vor lucra în continuare în unitățile de producție din Turcia.

„Suntem încântați de faptul că lucrăm îndeaproape cu profesioniștii BDR și că putem împreună să venim în sprijinul clienților din industrie”, a declarat Adele Genoni, Vicepreședinte și Director General EFI. „Sinergia dintre cernelurile fabricate de BDR și imprimantele EFI Reggiani pentru textile asigură crearea unor produse de înaltă calitate. Odată cu această achiziție, EFI Reggiani își consolidează prezența în Turcia – o piață de imprimare a textilelor care se află în creștere”.

BDR s-a dezvoltat foarte mult de la lansarea sa pe piață în 2016. Printre clienții companiei se numără unii dintre cei mai importanți producători de textile din Turcia, Pakistan, Europa, Orientul Mijlociu și India. 

„BDR a fost întotdeauna orientată spre producția de cerneluri de înaltă calitate și performanță”, au declarat Serra Saatcoglu Yildiz și Ibrahim Demir, co-fondatori ai BDR. „Portofoliul EFI Reggiani se potrivește perfect cu obiectivele noastre în ceea ce privește inovarea și dezvoltarea. Suntem încântați să ne alăturăm celor de la EFI pentru a susține împreună trecerea de la tiparul convențional la cel digital.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide