EFI lansează suita de aplicații cloud EFI IQ pentru eficientizarea fluxului de lucru

Electronics For Imaging, Inc. (EFI), producător internațional de tehnologie și servicii destinate sectorului de imprimare digitală, a lansat în luna octombrie 2020 suita de aplicații cloud EFI IQ. Aceasta va permite utilizatorilor să ia decizii inteligente, bazate pe analiza datelor oferite de aplicații precum EFI IQ Dashboard, EFI Insight sau EFI Notify – care sunt compatibile cu echipamentele de imprimare digitală în coală operate cu ajutorul unui software Fiery.

Noua suită EFI™ IQ™ reunește atât aplicații cloud gratuite cât și contra cost, destinate clienților EFI. Pentru accesarea aplicațiilor noii suite IQ, furnizorii de servicii de imprimare trebuie doar să își facă un cont EFI IQ online. Kara Marcal, managerul de producție al companiei canadiene BOND Reproductions – care a testat noile aplicații cloud – a făcut următoarele aprecieri cu privire la noul serviciu EFI, după utilizare: „Deoarece avem posibilitatea de a analiza datele, putem identifica punctele slabe care cauzează ineficiențe și aduce astfel îmbunătățiri pentru a fi mai productivi și a lua decizii mai bune”.

Noile aplicații cloud gratuite, puse de EFI la dispoziția clienților cu sisteme de imprimare în coală operate de programe software Fiery, au rolul de a ajuta beneficiarii să adauge valoare afacerii prin utilizarea datelor colectate automat pentru a reduce blocajele, a optimiza folosirea echipamentelor și a crește profitul. Un exemplu în acest sens este aplicația EFI IQ Dashboard, care asigură o vedere de ansamblu personalizată a operațiilor de imprimare ale unui utilizator, stând totodată și la baza celorlalte aplicații EFI IQ. Datorită IQ Dashboard, decidenții pot monitoriza status-urile tuturor echipamentelor de imprimare, ale consumabilelor și ale comenzilor, aplicația fiind capabilă să gestioneze și medii sofisticate create de grupuri de imprimante sau utilizatori multipli. O aplicație cloud nouă este și EFI Insight, care asigură informații detaliate despre istoricul ciclurilor de producție cu ajutorul unui mediu interactiv ce îi va ajuta pe operatori să își transforme datele astfel primite în indici pentru luarea deciziilor și pentru aplicarea lor cu scopul îmbunătățirii afacerilor – aceste analize pe bază de date includ printre altele și comparații ale turelor de lucru. O altă aplicație gratuită este și EFI Notify – care permite utilizatorilor să primească alerte atunci când producția întâmpină blocaje sau să stabilească un calendar pentru distribuirea automată a rapoartelor de producție. EFI pune la dispoziția utilizatorilor și o aplicație pentru telefoanele mobile, EFI Go.

Dincolo de aceste funcții gratuite, EFI IQ include și anumite aplicații contra cost precum EFI ColorGuard, câștigătoarea premiului „Produsul Anului” oferit de SGIA în 2019, la categoria destinată software-ului de gestionare a culorilor pentru îmbunătățirea imaginii. ColorGuard este o soluție software în cloud care ajută la automatizarea și standardizarea proceselor de calibrare și verificare a culorilor, care le permite furnizorilor de servicii de imprimare să elimine rebuturile și risipa de consumabile și totodată să reducă substanțial volumul de deșeuri. În plus, în cazul proceselor de producție în care sunt implicate mai multe echipamente operate de programe software Fiery, utilizatorii pot beneficia de aportul aplicației EFI Manage care monitorizează de la distanță procesele pentru a păstra producția la cele mai înalte standarde prin sincronizarea dispozitivelor de imprimare și stabilirea unor obiective de conformitate pentru cele mai bune rezultate de tipar. Pe scurt, suita de aplicații cloud oferită de EFI îi poate ajuta pe tipografi să ia decizii bazate pe date concrete și statistici (EFI IQ), să utilizeze informații despre procesele de producție din trecut pentru a îmbunătăți ciclurile de producție viitoare (EFI Insight), să mărească productivitatea cu ajutorul alertelor de status (EFI Go), să asigure consecvența și precizia culorilor (EFI ColorGuard) și să eficientizeze producția per ansamblu (EFI Manage).

În cadrul unui comunicat de presă, Toby Weiss, vicepreședinte senior și director general al EFI Fiery, a prezentat astfel facilitățile aplicațiilor EFI Cloud: „Operațiunile de printing generează un volum foarte mare de date și poate fi dificil să transformăm acel volum în informații pentru decizii practice de afaceri. Obiectivul nostru pentru suita EFI IQ este acela de a simplifica accesul la date, într-o formă care să faciliteze acțiuni corecte ale utilizatorilor, bazate pe informații. În acest mod, clienții pot optimiza producția în timp real”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide