EFI Reggiani BOLT imprimă acum grafica la o calitate și mai înaltă

Electronics For Imaging, Inc. a îmbunătățit performanțele celei mai rapide imprimante digitale pentru textile din lume.

Disponibilă acum la nivel global, noua variantă a EFI Reggiani BOLT prezintă actualizări hardware și software care îmbunătățesc performanța generală a echipamentului și calitatea imprimării. Actualizările permit totodată și înlocuirea mai rapidă a capetelor de imprimare, precum și creșterea semnificativă a vitezei de procesare cu până la 200% pentru fișierele mari și complexe.

Profilarea imprimantei se realizează cu ajutorul celei mai recente versiuni a interfeței digitale EFI Fiery® BT-1000, rezultatul fiind culori mai intense și gradații de tonuri foarte fine, care egalează profilurile de culoare utilizate în mod obișnuit la imprimarea digitală a materialelor textile. BOLT aduce astfel în prim-plan tehnologia inkjet ca alternativă mult mai ecologică pentru vopsirea tradițională a textilelor, a doua cea mai poluantă industrie din lume.

„Datorită actualizărilor aduse echipamentului BOLT și capacității sale de a imprima la o calitate extrem de înaltă pe o varietate de țesături, la viteze record de până la 90 de metri pe minut, diferențele economice dintre vopsirea țesăturilor și imprimarea digitală a acestora sunt mai mici decât oricând”, a declarat Adele Genoni, vicepreședinte senior și CEO al companiei EFI Reggiani.

Acest echipament care imprimă dintr-o singură trecere pe suporturi textile de maxim 1,8 metri lățime a primit în 2020 premiul Printing United Alliance InterTech™ pentru inovații în tehnologii de printare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide