Epson anunță lansarea noii imprimante ColorWorks C4000

Epson – important producător de tehnologie de imprimare inkjet – a lansat noua imprimantă color de etichete on-demand a seriei ColorWorks® – C4000. Noul model garantează imagini la rezoluție înaltă (calitate fotografică), etichete durabile și conectivitate sporită.

ColorWorks C4000 se adresează companiilor care au nevoie de soluții dinamice de imprimare a etichetelor pentru maximizarea mobilității și eficienței operațiunilor. Modelul garantează conectivitate și compatibilitate extinse, calitate îmbunătățită a imaginii și gestionare de la distanță (remote). Noul echipament Epson este ideal pentru etichetele produselor alimentare, băuturilor, produselor de retail, de sănătate și farmaceutice, oferind companiilor o soluție simplă de producție cu timp redus de execuție și costuri mai mici. ColorWorks C4000 este compatibil cu o gamă variată de programe middleware importante, precum și cu ZPL II, SAP, Windows®, Mac® și Linux, permițând integrarea fără probleme în aproape orice flux de lucru existent. Concepută pentru a fi ușor de utilizat, imprimanta dispune de conectivitate Wi-Fi opțională și permite gestionarea de la distanță prin Epson Device Admin.

Noul C4000 imprimă imagini și coduri de bare la calitate fotografică, având o rezoluție de până la 1200 dpi – posibilă prin utilizarea picăturilor de cerneală de dimensiuni variabile. C4000 produce etichete durabile și de înaltă calitate care îndeplinesc cerințele certificării BS-5609. În plus, echipamentul este rezistent la praf și apă, are un design compact care se potrivește și spațiilor de lucru mici și a fost proiectat pentru a rezista presiunii fluxurilor de lucru din mediile comerciale. Totodată, ColorWorks C4000 încorporează tehnologia PrecisionCore® care asigură capacitatea de a începe rapid imprimarea și de a o menține la viteze de până la 10 cm/secundă.

ColorWorks C4000 pentru imprimarea de etichete color la cerere va fi disponibilă începând cu primăvara anului 2022.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide