Fujifilm achiziționează producătorul european de sisteme inkjet Unigraphica AG

Fujifilm a semnat recent contractul de achiziție a Unigraphica AG – companie cu sediul central în Ruggell, Principatul Liechtenstein, care activează de peste 37 de ani în domeniul furnizării de sisteme inkjet personalizate. Compania va deveni o filială deținută în totalitate de Fujifilm și se va numi FUJIFILM UNIGRAPHICA AG începând cu 1 iulie 2022.

Achiziția va permite extinderea activității Fujifilm Integrated Inkjet Solution în Europa. Tehnologiile Fujifilm pentru sistemele inkjet, împreună cu experiența și capacitățile de integrare ale Unigraphica, vor oferi clienților soluții de top. Fujifilm Integrated Inkjet Solution a debutat pe piață ca furnizor de sisteme inkjet personalizate pentru brandurile din America de Nord și s-a extins treptat și pe piețele din Europa și Japonia. Clienții companiei beneficiază de tehnologie inkjet fiabilă, dezvoltată conform standardelor industriale, imprimarea realizându-se dintr-o singură trecere.

Joseph Schweiger, CEO Unigraphica AG, a precizat: „Odată cu această achiziție, serviciile Unigraphica vor fi consolidate prin portofoliul Fujifilm de tehnologie pentru imprimare inkjet. Suntem încântați de resursele suplimentare și de accesul la noi soluții de imprimare inkjet pe care Unigraphica le poate oferi clienților prin alăturarea la grupul Fujifilm”.

Greg Balch, responsabil pentru întreaga activitate Fujifilm Integrated Inkjet Solutions din America de Nord și Europa, a declarat: „Suntem încântați că ni se alătură cunoștințele, expertiza și reputația solidă a lui Joseph Schweiger și a întregii echipe Unigraphica. Sunt convins că această achiziție va sprijini și accelera extinderea afacerii noastre”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide