Gallus a lansat prima imprimantă de etichete 100% digitală a companiei

Gallus – producător elvețian de tehnologie de imprimare a etichetelor și subsidiară Heidelberg – a lansat prima imprimantă inkjet 100% digitală a companiei. Echipamentul a fost dezvoltat pentru a elimina – cu ajutorul automatizării și tehnologiei cloud – bariera costului total de proprietate în adoptarea tehnologiei digitale roll-to-roll pe sectorul producției de etichete.

Potrivit producătorului, Gallus One a fost proiectat pentru a declanșa o transformare profundă în întreaga industrie, fiind construit după modelul echipamentului lider de piață Gallus Labelmaster. Gallus One este o imprimantă digitală de etichete inkjet UV roll-to-roll compatibilă cu materiale având lățimea maximă de 340 mm, atingând niveluri ridicate de automatizare și eficiență la viteze de imprimare de până la 70 metri/minut.

Experiența de aproape un secol a companiei în domeniul tehnologiei narrow web a fost astfel valorificată împreună cu expertiza și resursele Heidelberg – în laboratoarele Heidelberg au fost create cerneluri digitale speciale pentru capetele Fuji Dimatix ale Gallus One.

Imprimanta este compatibilă cu Heidelberg Prinect, care permite managerilor de producție să seteze echipamentul, să acceseze informații și date de producție în regim remote printr-o rețea securizată, de oriunde, indiferent de distanță.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide