Geko prezintă Mimaki SWJ-320 EA – imprimanta solvent inkjet de 3,2 m la SUPER OFERTĂ în LUNA SEPTEMBRIE

Cu un raport de neegalat în ceea ce privește calitatea superioară de imprimare, viteza de imprimare rapidă și fiabilitatea la un preț foarte accesibil, SWJ-320 EA este o imprimantă solvent revoluționară cu o lățime de 3,2 m care vă va ajuta să vă diversificați oferta de produse în cel mai profitabil mod, fiind potrivită pentru imprimarea unei game variate de aplicații de semnalistică indoor și outdoor de mari dimensiuni - de la bannere și panouri publicitare până la materiale și afișaje POS.

SWJ-320 EA se regăsește în portofoliul Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova –

la SUPER OFERTĂ ÎN LUNA SEPTEMBRIE

Pentru detalii:
lazar.panov@geko.ro
M.: +40 724 239 552

Succesor al legendarului Mimaki SWJ-320 S4, modelul SWJ-320 EA produce imprimări de înaltă definiție și rezoluție (900 x 1200 dpi), cu rezultate excelente, fără acel aspect granulat. Echipamentul este prevăzut cu 4 capete de imprimare de generație nouă, dispuse intercalat, care depun picături de cerneală cu dimensiuni variabile pe substraturi cu o grosime maximă de 1 mm, la o viteză ce poate atinge 137 mp/h. Profitând de lățimea de imprimare de 3 200 mm, pot fi montate două role de suport și tipărite simultan. Utilizatorul poate selecta lățimile preferate separat pentru fiecare rolă într-un interval specificat de la 210 la 1 524 mm. Fiecare lățime de suport și distanța dintre cele două role de suport sunt detectate automat.

Imprimanta utilizează cernelurile solvent CS100 și CS200 (CMYK) care pot veni și în recipiente de 2L, fiind astfel mai rentabile decât cartușele de cerneală convenționale, în special pentru lucrările care necesită un timp mai îndelungat de producție, având o performanță excepțională și risc scăzut de înfundare a duzelor. Cernelurile din gama CS garantează, de asemenea, aceleași standarde ridicate Mimaki pentru precizia culorilor, durabilitatea imaginii și rezistența la intemperii, care se regăsesc și în cazul altor cerneluri convenționale cu solvent ale producătorului japonez.

SWJ-320 EA prezintă un sistem inteligent de încălzire în 3 etape (pre-imprimare/imprimare/post-imprimare), o interfață Ethernet 1000BASE-T / USB2.0 și funcții precum MAPS4 și NRS. Mimaki Advanced Pass System (MAPS4) este conceput pentru a preveni apariția treptelor de culoare (banding). Cu fiecare trecere, folosește un algoritm unic care calculează cel mai eficient mod de a depune picăturile de cerneală pentru a evita bandingul vizibil. Acesta se modifică constant în funcție de culoarea cernelii, acoperire și viteza de imprimare. Sistemul de recuperare a duzei (NRS – Nozzle Recovery System) detectează automat duzele înfundate și le curăță. Când vine vorba de această funcție, chiar dacă spălarea duzelor nu are niciun efect asupra unei duze cu probleme, calitatea imaginii poate fi păstrată fără a încetini procesul de imprimare.

Modelul SWJ-320 EA este operat prin intermediul software-ului RIP Raster Link 6 PLUS, căruia i-au fost adăugate funcții noi (imprimare în braille sau straturi multiple).

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide