HOLLROM IMPEX se extinde în această toamnă cu NOUTĂȚI importante

Cele mai strălucitoare printuri se obțin printr-o nouă generație de cerneluri. Comunicarea vizuală bazată pe printuri solicită culori vibrante și durabile. Producătorii caută soluții tehnice care să asigure procese simplificate în exploatarea și întreținerea echipamentelor. Acum este mai ușor și mai sigur!

Noua cerneală digitală pe bază de solvent, Mara® Jet DI-TV, este soluția pentru a obține cele mai bune printuri pentru toate aplicațiile grafice și de semnalistică de la imprimantele Roland® Print & Cut ce operează în configurația color TrueVISTM INK. Beneficiile, precum printurile strălucitoare și durabile, vin cu o compatibilitate foarte bună cu mașina și o întreținere ușoară.

Cerneala alternativă de la Marabu vine cu un cip în cartușul de cerneală corespunzător și poate fi utilizată ca de obicei, fără modificări la hard sau software.

Cerneala este potrivită pentru toate substraturile populare, inclusiv folii adezive din PVC, bannere, filme cu iluminare din spate, roll-up-uri și multe altele, permițând imprimarea ușoară cu profilele originale. 

Pentru Mara® Jet DI-TV au fost folosiți pigmenți cu o rezistență ridicată la decolorare, pentru a asigura utilizarea pe termen lung în aer liber.

Mara® Jet DI-TV oferă nuanțe vibrante, o gamă largă de culori și o durabilitate extraordinară, ceea ce o face o alegere excepțională pentru orice aplicație grafică.

În prezent, Mara® Jet DI-TV este singura cerneală alternativă de pe piață pentru imprimantele Roland® Print & Cut, care utilizează configurația color TrueVISTM INK.

Pe lângă cernelurile serigrafice, tampografice și pentru print digital și nu numai, nu de mult timp, în gama de produse comercializate de Hollrom Impex se găsesc inclusiv echipamente pentru automatizarea și standardizarea proceselor de pregătire a ecranului serigrafic din industria de imprimare serigrafică, prin intermediul echipamentelor Grünig, care în colaborare cu SignTronic oferă soluții AUTOMATIZATE pentru realizarea ecranelor serigrafice.  

Grunig G-WASH-170XS
Grunig G-WASH-170XS

 

Gama completă de produse Grünig disponibile cuprinde următoarele domenii: ÎNTINDERE (STRETCHING), LIPIRE (GLUING), EMULSIONARE (COATING), USCARE (DRYING), SPĂLARE (WASHING), DEVELOPARE (DEVELOPING), PREPARARE (PREPARATION) ecran serigrafic și TRATAREA APEI (WATER TREATMENT).

SignTronic oferă tehnologie de ultimă oră pentru centrele de serigrafiere, având soluții pentru îmbunătățirea proceselor principale, cea mai avansată fiind expunerea directă CTS (Computer To Screen). Tehnologia de expunere digitală directă este procesul decisiv atunci când vine vorba de realizarea modernă a ecranelor serigrafice. 

Echipa HOLLROM IMPEX vă stă la dispoziție cu toată celeritatea pentru prezentarea și deslușirea secretelor acestor produse. Le vom promova și prezenta prin toate canalele. 

Avem încredere și recomandăm orice produs care asigură progresul în calitate și productivitate.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide