HP reinventează imprimarea prin sublimare odată cu lansarea HP Stitch

HP a lansat noua serie HP Stitch S de imprimante digitale pentru materiale textile, care permite redarea exactă și rapidă a culorilor. Este cea mai recentă inovație a HP, concepută pentru a accelera adoptarea tiparului digital.

„Aplicațiile pentru sectorul de modă și decorațiuni, dar și tirajele tot mai mici accelerează dezvoltarea tiparului digital”, declară Santi Morera, directorul departamentului responsabil cu soluțiile grafice din cadrul HP. „Piața materialelor textile tipărite digital înregistrează o creștere anuală de două cifre și este prognozată să atingă valoarea de 5,5 miliarde de dolari până în 2023, potrivit celor de la Smithers Pira. Așteptăm cu nerăbdare să ajutăm la transformarea tiparului digital prin noua serie de echipamente HP Stitch S.”

Portofoliul de imprimante îmbină tehnologia HP Thermal Inkjet cu pigmenții care oferă culorilor o rezistență superioară. În plus, primul spectrofotometru încorporat permite potrivirea rapidă și exactă a culorilor. 

Noua serie include imprimantele HP Stitch S300 de 64 inchi, HP Stitch S500 de 64 inchi și HP Stitch S1000 de 126 inchi. Imprimanta HP Stitch S300 este prevăzută cu primele capete de imprimare care pot fi înlocuite chiar de utilizator, în timp ce HP Stitch S500 permite redarea culorilor saturate dintr-o singură trecere, datorită configurației simetrice 2xCMYK a capetelor de imprimare. Cele două imprimante sunt disponibile comercial din luna aprilie 2019.

HP Stitch S1000 este o imprimantă de 126 inchi (3.2 metri) dezvoltată special pentru companiile axate pe volume mari de producție. Întreținerea complet automatizată a mașinii asigură o calitate optimă a imaginii, fără intervenția utilizatorului. HP Stitch S1000 a fost prezentată în premieră la FESPA Global Print Expo 2019.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide