hubergroup lansează o nouă extensie a sistemului HDCC pentru gestionarea culorilor

hubergroup – companie cu peste 255 de ani de istorie și o experiență vastă în domeniul fabricării de cerneluri și produse adiacente pentru industria de print – își extinde sistemul HDCC pentru gestionarea culorilor prin extensia folderelor de imprimare digitală.

Pentru a le permite clienților o producție cu o eficiență de 100% în privința acurateții culorilor, hubergroup Print Solutions lansează folderele de imprimare digitală bazate pe tehnologia GMG ColorCard. Sistemul patentat și deja consacrat HDCC („hubergroup Digital Colour Communication”) stochează informațiile despre culori și previne duplicările, eliminând astfel prelucrările multiple ale aceleiași culori.

Patrick Hübel, director hubergroup, a explicat: „HDCC este un program de standardizare cu ajutorul căruia ne asigurăm că ai noștri clienți primesc exact culoarea pe care o doresc – în întreaga lume. Acest lucru este posibil deoarece toate locațiile au acces la aceleași informații verificate”.

Folderele de imprimare digitală sunt integrate ca o extensie a sistemului HDCC și permit o procesare mai rapidă, independentă de locație și, prin urmare, mai rentabilă pentru clienții hubergroup.

Heinz Aumüller, director al departamentului „Prepress și standardizarea proceselor“ în cadrul hubergroup, a oferit mai multe informații despre avantajele noii extensii: „Testele noastre au arătat că folderele de imprimare digitală sunt foarte convingătoare în ceea ce privește acuratețea culorilor, reproductibilitatea și rezistența la lumină. Acest lucru permite o producție mai rapidă și o mai mare flexibilitate pentru clienții noștri. Folderul de imprimare digitală este complet integrat în sistemul nostru HDCC pentru gestionarea culorilor, dezvoltat intern. Prin urmare este verificat pe baza potrivirii fizice finale și urmează aceleași reguli de verificare ca și dosarul de imprimare analogică pentru a garanta criteriile de înaltă calitate pe care clienții noștri le așteaptă de la noi”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide