In cadrul FESPA 2023 Fujifilm a anuntat lansarea Acuity Prime Hybrid – o imprimanta complet noua

Noul echipament este ultima adaugare la noua linie de productie Acuity de la Fujifilm – facuta publica pentru prima data la FESPA 2022 in Berlin.

In prima zi de la FESPA 2023 Fujifilm a anuntat lansarea imprimantei Acuity Prime Hybrid, prezentata pentru prima data la standul sau (B10, Sala A1). Acest nou echipament revolutionar, realizat in baza modelului de mare succes Acuity Prime, aduce o versatilitate suplimentara datorita capacitatii sale de a imprima si pe suporturile media rigide, nu doar pe cele flexibile.

Noul model este cel mai recent din gama Fujifilm Acuity – conceputa de la zero ca parte a noului proiect al firmei nipone pentru formate mari. Toate echipamentele din gama au fost dezvoltate special pentru a atinge echilibrul perfect intre viteza de imprimare pe de o parte si calitatea si costul imprimarii de cealalta parte, ingloband in acelasi timp caracteristici de design intuitive pentru operator.

Atunci cand este utilizat in varianta flatbed, Acuity Prime Hybrid poate imprima pe substraturi media de pana la 2 m latime. Totodata este capabil sa printeze simultan pe maximum patru suporturi media rigide si dispune de pini de inregistrare pentru imprimari de inalta precizie de la o margine pana la cealalta a suportului. Noul model poate produce printuri de calitate la o productie incepand de la 92 m2 pe ora.

Imprimanta dispune de mese de manipulare fata si spate pentru a sustine toate tipurile de suporturi media, ceea ce faciliteaza foarte mult pozitionarea suporturilor.

Configuratia cu alimentare din rola poate fi incarcata cu doua role avand latimea de pana la 0,9 m fiecare, iar cerneala sa certificata Greenguard Gold o face potrivita pentru producerea tapetelor precum si pentru o gama extrem de larga de alte aplicatii.

Echipamentul Acuity Prime Hybrid este proiectat sa raspunda nevoilor furnizorilor de servicii de imprimare care utilizeaza o gama larga de suporturi media – cum ar fi Dibond, placi de spuma, acril, poliester si altele – intr-o varietate de aplicatii.

Modelul este disponibil in patru culori (CMYK) in format standard si foloseste aceleasi cerneluri cu un grad inalt de pigmentare care au fost utilizate cu atat de mult succes in seria Acuity Prime. Dimensiunile mici ale picaturilor de cerneala precum si amplasarea precisa a acestora asigura o calitate exceptionala fara pierderi de culoare chiar si atunci cand imprimarea se desfasoara la viteze mari.

Un model beta va fi instalat in Regatul Unit in iunie 2023, iar disponibilitatea la vanzare este programata pentru finele anului.

David Burton, Director de Sisteme Inkjet de Mare Format Fujifilm, comenteaza: „I-am ascultat pe clientii nostri si recunoastem ca functionalitatea si versatilitatea ridicate sunt foarte cautate. Venind in intampinarea nevoii clientilor nostri si construind pe succesul seriei flatbed Acuity Prime, am dezvoltat Acuity Prime Hybrid – o imprimanta rentabila si robusta care va maximiza productivitatea intr-o varietate larga de aplicatii. Suntem incantati ca am putut prezenta capacitatile acestui echipament la FESPA 2023 si asteptam cu nerabdare sa vedem impactul pozitiv pe care il va avea asupra afacerilor clientilor nostri.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide