Kornit inaugurează o fabrică nouă în valoare de 25 milioane de dolari

Kornit Digital – lider internațional în producția de tehnologie pentru imprimare digitală sustenabilă pe materiale textile – a inaugurat la începutul anului o nouă fabrică în orașul Kiryat Gat din Israel, cu instalații de ultimă generație destinate producției de cerneală pentru printul pe textile.

Fabrica modernă se întinde pe o suprafață de 11 000 de metri pătrați și încorporează fluxuri de lucru, tehnologii și automatizări sofisticate și inovatoare pentru optimizarea producției. Kornit anticipează că noua unitate de producție de mare capacitate va acoperi cererea globală de consumabile pentru deceniul următor. Recent finalizată, cu o investiție estimată la 25 milioane de dolari americani, noua fabrică a fost construită în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și securitate, reflectând angajamentul companiei față de obiectivele sociale și de mediu incluse în „Raportul de impact din 2020” al Kornit Digital.

Ronen Samuel, directorul executiv al companiei, a oferit mai multe informații: „Aceasta este o etapă cheie în strategia noastră de a deveni o companie în valoare de 1 miliard de dolari până în 2026 și ne va asigura că putem susține creșterea extraordinară pe care o înregistrează clienții noștri, pentru mulți ani de acum încolo. Suntem mândri să conducem lupta pentru o industrie textilă mai curată și mai receptivă.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide