La Targul Labelexpo Europe 2023, Mark Andy a venit cu solutii ce va vor garanta reusita

Compania Mark Andy si-a asteptat cu nerabdare revenirea la Bruxelles si la Targul Labelexpo 2023. Inca de la lansarea primului sau echipament de imprimare flexo in 1951, Mark Andy este unul dintre cei mai experimentati producatori de utilaje producatoare de etichete la nivel mondial si continua sa evolueze pentru a se mentine in pas cu exigentele pietei. In timp ce face orice efort pentru a fi un partener de solutii complete al convertorilor globali de etichete si ambalaje, obiectivul firmei este de a furniza solutii ce sa va garanteze reusita

Modelul Digital Pro MAX la standul expoziţional Mark Andy de la Labelexpo

La standul C45 din Sala 4, compania americana si-a prezentat in premiera globala noua platforma de echipamente de imprimare flexo cu actionare servo completa – PRO Series – ce adopta o tehnologie de ultima generatie la un pret competitiv. PRO Series este platforma flexo pe care se poate integra si Digital PRO Max, un echipament digital pe baza de toner cu un cost redus de imprimare si cu un alb toner exceptional. In completarea ofertei de echipamente Mark Andy, a fost prezentat si modelul hibrid de top al companiei, Digital Series HD, ce ofera o combinatie unica intre statiile de imprimare flexo Mark Andy si un modul inkjet in 8 culori cu polimerizare GEW UV.

Mark Andy a urmarit indeaproape evolutia automatizarii, iar acest trend al companiei a fost admirat in toata eleganta sa la Bruxelles. In premiera la Targul Labelexpo a fost lansat software-ul ProWORX Label Suite, un instrument de impozitie unic ce eficientizeaza si automatizeaza configurarea productiei de etichete si care include procesele integrate de imprimare si ornamentale. ProWORX Label Suite este o extensie a aplicatiei Adobe Creative Cloud adaptata modelelor de tiparire hibrida Mark Andy ce asigura definirea si impozitia lucrarilor pentru imprimare si postpress precum si stantarea si astfel permite o productie de etichete mai eficienta si mai sustenabila.

Sistemul „sMARt link” de la Mark Andy este o solutie de monitorizare a productiei integrata in utilaj ce permite clientilor sa ia decizii pe baza datelor colectate in timp real. Dintre avantajele principale, pot fi enumerate: reducerea deseurilor, imbunatatirea estimarii lucrarilor si imbunatatirea optimizarii echipamentului. Sistemul este disponibil pe toate echipamentele noi livrate de compania americana si poate fi adaptat fie la utilajele proprii, fie la utilaje provenite de la alte branduri de echipamente de productie. Vizitatorii standului au putut afla modul in care „sMARt link” ii poate ajuta sa-si eficientizeze procesele.

Pentru automatizarea procesului de post-tiparire si finisare, Mark Andy a incheiat un parteneriat cu compania spaniola Lemu Group. Turet-ul automat MA-GTU a putut fi remarcat la extremitatea echipamentului Digital Series HD. MA-GTU elimina necesitatea transferului manual al rolelor finite catre un utilaj de finisat (slitter-rewinder) situat in afara liniei de productie, minimizand procesele de lucru suplimentare, supravegherea operatorului si imbunatatind astfel productivitatea si rentabilitatea convertorului. Colaborarea ofera convertorilor de etichete turet-ul automat MA-GTU, la care se adauga automatizarea suplimentara cu solutii de imprimare si conversie de tip „avans catre paletizor”.

 

Greg Palm, Vicepresedintele responsabil cu Marketingul si Dezvoltarea Afacerilor din cadrul companiei, a declarat: „Am fost incantati sa revenim la Bruxelles si Labelexpo Europe. In ultimii patru ani piata s-a schimbat, iar industria a avansat in multe feluri. Suntem incantati ca am reusit sa demonstram modul in care Mark Andy s-a aliniat acestor schimbari prin oferta robusta de produse care vine in intampinarea nevoilor de astazi a convertorilor de etichete si ambalaje.

In premiera globala – echipamentul de imprimare flexo PRO Series pentru productia de etichete
Noul echipament de imprimare flexo PRO Series este primul de acest tip cu actionare servo completa, avand certificat european de conformitate si livrat la un pret accesibil. Noul model a putut fi admirat la stand, oferind un flux de lucru eficient si performant, asigurand costuri de exploatare reduse si un design ce poate fi actualizat, permitand convertorilor sa-si extinda capacitatile flexo sau sa treaca fara probleme la tehnologia digitala cu un modul cu imprimare pe baza de toner (Dpro Max). Grupul de imprimare al modelului PRO Series impartaseste designul premiat al celui din dotarea modelului Performance Series, ceea ce rezulta in economisirea de timp si materiale, maximizand astfel profiturile si productivitatea. Modelul PRO Series este compatibil cu „sMARt link” pentru monitorizarea si analizarea productiei.

Cererea in crestere pentru imprimare hibrida si automatizare
Utilajele de imprimare hibrida au devenit tot mai populare printre imprimantele si convertoarele de etichete din intreaga lume. Primul echipament hibrid de la Mark Andy, Digital Series HD (DSHD), dotat cu tehnologii patentate proprii de imprimare digitala si flexo, s-a evidentiat la randul sau la stand. Imprimand cu viteze de pana la 73 m/min, cu o rezolutie de 1200dpi x 1200 dpi, 8 culori, Digital Series HD combina intr-un flux de lucru cu o singura trecere imprimarea digitala de inalta rezolutie cu o capacitate de productie de top in clasa. Modelul Digital Series HD este echipat cu functionalitati de imprimare cu valoare adaugata si un rebobinator automat cu turet ce a demonstrat capacitatea companiei Mark Andy de a oferi solutii de automatizare la finalul liniei de productie.

Modelul Digital Series HD la standul expoziţional Mark Andy de la Labelexpo

De partea sa, Digital PRO Max, un echipament hibrid pe baza de toner, construit pe noua platforma PRO Series, si-a facut la stand debutul european. Acest nou model se bazeaza pe experienta indelungata a companiei Mark Andy in tehnologia digitala, in combinatie cu un feedback important din partea utilizatorilor modelelor anterioare din seria Digital Pro. Digital PRO Max este mai rapid, are un cost de imprimare mai redus, include un toner alb si este disponibil in configuratii incepand cu cea roll-to-roll pana la cea complet hibrida. Adaugarea acestui modul digital pe platforma de viitor PRO Series ofera viteze superioare, o productivitate mai mare si o rentabilitate crescuta.

Produsele de imprimare de la Mark Andy Print Product
Produsele de imprimare de la Mark Andy (MAPP) din cadrul departamentului de piese si consumabile originale al companiei au fost de asemenea prezente la Bruxelles. MAPP asigura un portofoliu cuprinzator si in plina expansiune de solutii complete pentru productia de etichete, printre care se numara materiale si consumabile pentru imprimarea flexo, digitala si offset.

 Echipa de marketing Mark Andy

www.markandy.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide