Mark Andy lansează imprimanta Digital Series iQ

Noua imprimantă hibridă Digital Series iQ de la Mark Andy îmbină tehnologia flexo a seriei Evolution cu tehnologia inkjet N610i UV de la Domino, totul pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitate în producție și performanțe maxime la costuri accesibile.

Digital Series iQ poate fi configurată cu până la 7 culori (CMYKOV + WW) și diverse opțiuni în ceea ce privește stațiile – de imprimare, ștanțare semi-rotativă, tăiere in-line etc. – în funcție de cerințele specifice ale fiecărui client. Imprimanta poate atinge viteze de până la 70 m/min în modul de producție rapidă și integrează programe software de la Esko și Global Graphics, inclusiv instrumentul ScreenPro pentru fluxul de lucru și procesele digitale front-end.

„Suntem entuziasmați de parteneriatul cu Mark Andy, o companie care acordă prioritate nevoilor clienților și noilor tehnologii. Prin îmbinarea celei mai performante tehnologii de conversie și imprimare flexo a partenerului nostru cu renumita tehnologie inkjet Domino, Digital Series iQ a devenit o soluție hibridă de vârf pentru o gamă variată de aplicații”, a declarat David Ellen, directorul divizionar al Domino Digital Printing Solutions.

David Medlar, vicepreședintele departamentului de producție digitală din cadrul Mark Andy, a adăugat: „Suntem încântați să oferim noul Digital Series iQ clienților noștri. Pe baza feedback-ului acestora am aflat că își doreau să lucreze cu un astfel de echipament hibrid, care să combine expertizele celor două companii.”

Mark Andy și Domino vor găzdui împreună un eveniment virtual de prezentare a noii imprimante Digital Series iQ pe 17 februarie, iar demonstrațiile virtuale vor începe la sfârșitul lunii februarie.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide