Mimaki lansează 2 imprimante flatbed concepute pentru viteze mari și productivitate ridicată

JFX550-2513 și JFX600-2513 reprezintă cea de-a șaptea generație de echipamente UV LED de la Mimaki, producătorul fiind unul dintre pionierii acestei tehnologii care garantează cel mai bun raport calitate – preț – viteză din industrie.

Creșterea cererii pentru produse de calitate, diversitate mai mare de aplicații și automatizarea proceselor de producție necesară trendului Industry 4.0 a determinat și o creștere a vânzărilor pe segmentul echipamentelor de imprimare flatbed. În acest context au fost proiectate și cele mai noi imprimante UV LED flatbed de mare format din seria JFX. Modelele 550-2513 (8 capete de imprimare) și 600-2513 (16 capete de imprimare) sunt succesoarele modelului JFX500-2131, lansat pe piață în 2012.

JFX600-2513 atinge viteze de imprimare cu 300% mai mari decât predecesorul său (200 mp/h), în timp ce JFX550-2513 este cu 150% mai rapid (100 mp/h). În plus, ambele echipamente sunt disponibile în configurație de 6 culori (CMYK, light cyan, light magenta) + alb, transparent, primer – spre deosebire de modelul anterior, care printează doar în 4 culori.

Suprafața maximă de imprimare a celor două printere este de 2500 x 1300 mm și pot inscripționa o varietate de substraturi cu o grosime de până la 60 mm – rășini, sticlă, metal sau diferite materiale folosite în industriile de semnalistică și decorațiuni interioare. Imprimantele pot crea și suprafețe în relief cu ajutorul tehnologiei 2,5D prin depunerea succesivă a unor straturi de cerneală UV, oferind deci valoare adăugată diferitelor aplicații high-end.

În funcție de aplicație, utilizatorii pot alege din 5 tipuri diferite de cerneluri produse de Mimaki, care sunt ecologice și dețin certificarea GREENGUARD Gold. Noile modele JFX includ funcția MDL care permite operatorilor să controleze echipamentele de pe dispozitive externe și folosesc noul software RIP Raster Link 7.

*** Imprimantele urmează să fie comercializate începând cu vara anului 2021 și vor avea ca segment de piață principal aplicațiile de semnalistică indoor și outdoor. ***

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide