Mimaki vă invită la webinarul gratuit „Create more with Digital Printing and Laser Cutting”

Mimaki – lider în producția de imprimante inkjet și sisteme de tăiere – alături de Geko Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova, vă invită la al doilea webinar al seriei Mimaki Advanced ce va avea loc pe data de 30 martie 2021, la ora 12:00 – ora României. Evenimentul este gratuit, va dura aproximativ o oră și se va desfășura în limba engleză.

*** Vă puteți înregistra gratuit chiar acum la acest eveniment unic în Europa accesând linkul AICI ***

Prin seria de evenimente organizate în mediul virtual, producătorul japonez își propune să informeze și să educe în mod continuu rețeaua de clienți, companiile partenere și clienții potențiali prin actualizări constante cu privire la cele mai recente produse și inovații Mimaki. În cadrul webinarului „Mimaki Advanced: Create more with Digital Printing and Laser Cutting”, experții și partenerii Mimaki Europa vor răspunde printre altele la întrebarea: „Cum putem crea mai multe tipuri de produse decât până acum cu ajutorul imprimării digitale și sistemelor de decupare cu laser?”

Evenimentul virtual îi va avea ca speakeri principali pe Danna Drion, Senior Marketing Manager pentru spațiul EMEA în cadrul Mimaki Europe și pe Rens van Haren, Application Manager. Celor doi reprezentanți Mimaki li se vor alătura Michael Garstenauer (reprezentant al Trotec Laser GmbH – producător și distribuitor internațional de sisteme laser și de tăiere), Aleksander Janežič (reprezentant al companiei slovene de inginerie CDS d.o.o.) și Andrés Tiszavari (reprezentant al Signcom Suedia, partener Mimaki și distribuitor de sisteme de imprimare și etichetare, consumabile și software pentru industria de semnalistică).

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide