Oferiti creativitatii dvs. o noua stralucire cu imprimanta TS330-1600 de la Mimaki

Gigantul japonez Mimaki Engineering detine in portofoliul sau echipamentul TS330-1600, un model emblematic din Seria 330 de imprimante inkjet cu transfer prin sublimare. Aceasta serie este una care se inspira din experienta tehnologica acumulata de peste douazeci de ani a companiei pentru a oferi o calitate superba a imaginilor, o productivitate crescuta, precum și functii cu valoare adaugata ridicata care ajuta la economisirea fortei de munca

Modelul TS330-1600 este un echipament inkjet cu sublimare cu cerneala pe baza de apa destinat imprimarii pe materiale textile și articole vestimentare. Imprimanta atinge viteze de nu mai putin de 69 m²/h in modul ciorna şi realizeaza imagini de o inalta calitate datorita tehnologiilor de print marca Mimaki, mecanismului de transmisie imbunatatit și utilizabilitatii reinnoite, ceea ce faciliteaza o calitate superioara constanta și o imprimare stabila.

Echipamentul ruleaza cu Weaving Dot Technology, o noua tehnologie de depunere a picaturilor de cerneala marca Mimaki, ce produce imagini de inalta calitate suprimand impactul asupra imprimarii cauzat de diferentele individuale ale capetelor de imprimare și de alinierile greşite in ajustarea decalajului și optimizand ordinea ejectiei picaturilor, realizand astfel o distribuire mai uniforma a cernelii pe suprafata de imprimare. Aceasta tehnologie face posibila o reproducere vibranta a culorilor intense, lipsita de disparitati și realizeaza o calitate superba a imprimarii.

De asemenea, modelul permite performante superioare, punand la dispozitia utilizatorilor o gama larga de moduri pentru cele mai diverse lucrari de imprimare, incepand de la cel mai rapid, cu viteze de 135 m²/h, trecand pe la modul ciorna (69 m²/h) și pana la cel de inalta calitate (21 m²/h). In modul ciorna, imprimanta atinge o productivitate de aproximativ 138% in comparatie cu modelul conventional de la Mimaki (TS55-1800). Cand vine vorba de realizarea de printuri cu dimensiuni de 1200 x 2400 mm, numarul de componente imprimate pe ora este de 18, in creştere fata de aproximativ 13 din trecut, ceea ce va putea acoperi mai bine nevoile productiei de volume mari ale pietei.

Sublimare pe suprafeţe rigide prin soluţia TRAPIS

Totodata, modelul TS330-6000 este dotat cu doua optiuni ce contribuie la reducerea semnificativa a costurilor de exploatare, mai exact unitatea de alimentare cu rezervor de cerneala de 10 kg și respectiv derulatorul mini-jumbo. In comparatie cu cartuşul de cerneala standard de 2 litri, unitatea de alimentare cu rezervor de cerneala de 10 kg reduce costurile pe cmc. De asemenea, capacitatea de imprimare continua pe o perioada lunga de timp ajuta la reducerea timpului de nefunctionare a echipamentului. De partea sa, derulatorul mini-jumbo poate fi utilizat pentru incarcarea rolelor de hartie de transfer de lungime considerabila, ceea ce reduce și mai mult costurile operationale ale imprimantei.

Mai mult, imprimanta dispune de noi caracteristici ce ii asigura o functionare fiabila pentru imprimarile de lunga durata. Astfel, motorul dispozitivului de preluare a hartiei de transfer este montat pe ambele parti ale echipamentului. In modelele conventionale motorul este instalat doar pe o singura parte. Insa prin instalarea acestuia pe partea din dreapta cat şi pe cea din stanga a echipamentului, forta aplicata in timpul infașurarii este egal distribuita pe ambele parti, ceea ce imbunatateşte stabilitatea infașurarii. Noul ghidaj de pe marginea suportului media reduce alinierea greșita datorata aşezarii sale neuniforme, ceea ce asigura imprimarea pentru o perioada indelungata de timp.

De asemenea, noua functie de taiere in forma de V permite taierea suportului media in aşa fel incat un singur punct poate fi suficient pentru a lipi suportul de cilindrul de carton inainte de a fi infașurat in jurul acestuia. Astfel, utilizand o mica parte a suportului media și lipindu-l de un singur punct, poate fi evitata eroarea umana şi poate fi economisit material. Prin apasarea unui buton al imprimantei, se poate opta intre cele doua metode: taierea in forma de V sau taierea conventionala.

Pentru o mai mare uşurinta in exploatare, modelul TS330-1600 dispune de un nou mecanism de mentenanta ce aplica o laveta din panza care crește rata de indepartare a picaturilor de cerneala de pe suprafata duzelor. In comparatie cu racletele conventionale din cauciuc, noul sistem de curatare absoarbe picaturile de cerneala nedorite, reducand stropirea cu cerneala a statiei de imprimare. Astfel, mentenanta capului de imprimare şi a capacului nu mai trebuie efectuata atat de frecvent, iar intretinerea zilnica a echipamentului devine simpla, acesta putand fi intotdeauna mentinut in stare optima de functionare.

Imprimanta este echipata cu aplicatia software Mimaki Remote Access (MRA) ce permite controlul wireless asupra acesteia. Aplicatia permite verificarea de la distanta a starii echipamentului de pe un PC sau chiar smartphone, ceea ce ii faciliteaza foarte mult exploatarea. Totodata, la cererea utilizatorului, echipamentul poate fi livrat impreuna cu aplicatiile TxLink4 Lite sau RasterLink7.

Nu in ultimul rand, o caracteristica importanta a modelului TS330-1600 este aceea ca permite rularea unei solutii de imprimare digitala inovatoare şi fara apa care transforma industria textila, denumita TRAPIS. Dezvoltat de Mimaki, TRAPIS (un acronim pentru Transfer Pigment System / Sistemul de Transfer al Pigmentului), ofera o imprimare ecologica cu consum minim de apa. Procesul, care consta din doua etape, asigura imprimarea de modele vibrante pe diverse materiale textile. Functionand cu pana la 90% mai putina apa și generand o amprenta de carbon cu 92% mai redusa in comparatie cu metodele traditionale, TRAPIS este ideal pentru productia sustenabila. In plus, versatilitatea sa permite designuri dinamice și tiraje scurte, servind perfect nevoile afacerilor care pun accent pe eco-eficienta.

Printre caracteristicile sale unice enumeram:

Versatilitatea: Puteti imprima pe orice tip de tesatura, incepand de la articole vestimentare pana la decoratiuni interioare. Astfel, TRAPIS lucreaza cu bumbac, matase, poliester sau nylon, oferindu-le mai multa libertate utilizatorilor.

Sustenabilitatea: Folositi mai putina apa și astfel ajutati mediul inconjurator. TRAPIS economisește pana la 90% din risipa de apa și reduce emisiile de carbon cu pana la 92%, facand imprimarea mai ecologica.

Simplitatea: TRAPIS este ușor de utilizat, eliminand necesitatea training-ului intensiv. Este perfect pentru afacerile mici sau pentru lucrarile de tipar la cerere.

Flexibilitatea: Puteti imprima oricat de mult sau doar atat cat aveti nevoie și economisiti bani. TRAPIS va permite sa limitati cantitatile de imprimare la numarul comenzilor, minimizand risipa de materiale și costuri.

Portofoliul de echipamente Mimaki este disponibil in tara noastra prin intermediul Geko Comert – Master Dealer Mimaki in Romania, Bulgaria și Moldova. Geko va invita sa luati legatura cu specialiștii sai pentru a afla mai multe informatii despre cele mai noi oportunitati creative facilitate de echipamentul de imprimare Mimaki TS330-1600.

www.geko.ro

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide