Parteneriatul Kyocera – Solimar eficientizează procesele de imprimare a datelor variabile

Furnizorul de soluții software pentru industria poligrafică, Solimar Systems, a confirmat încheierea parteneriatului cu producătorul de imprimante de birou și multifuncționale, Kyocera Document Solutions Europa. Colaborarea va oferi furnizorilor de servicii de imprimare date variabile și documente tranzacționale o soluție cuprinzătoare pentru maximizarea productivității imprimantei inkjet Kyocera TASKalfa Pro 15000c.

Imprimanta garantează rezultate remarcabile cu minimum de mentenanță, în timp ce software-ul de la Solimar Systems susține fluxurile de date IPDS (Intelligent Printer Data Stream) și AFP (Advanced Function Presentation) necesare clienților Kyocera.

TASKalfa Pro 15000c asigură viteze de imprimare de 150 de pagini A4 simplex (210 x 297 mm) pe minut la o rezoluție maximă de 600 x 600 dpi. Imprimanta poate fi alimentată cu hârtie în coală de diverse dimensiuni, de la A6 (105 x 148 mm) până la SRA3 (450 x 320 mm), cu gramaje cuprinse între 56 și 360 g/mp.

Marcel Ebbenhorst, director de producție în cadrul Kyocera Document Solutions Europa, a oferit mai multe informații cu privire la acest parteneriat: „Solimar Systems este un jucător puternic pe piață, cu un portofoliu de soluții modulare scalabile care se integrează cu ușurință în fluxul de lucru existent al clienților noștri, fără niciun impact asupra fiabilității și a productivității echipamentelor de imprimare”.

Jamie Walsh, director de vânzări pentru regiunile EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa) și APAC (Asia-Pacific) în cadrul companiei Solimar Systems, a adăugat: „Acesta este începutul unei colaborări pe termen lung. Unii dintre clienți Kyocera beneficiază deja de capacitate și flexibilitate de producție sporite, oferite de platforma noastră iCONVERT. Sperăm că pe măsură ce acest parteneriat interesant se dezvoltă, la fel se va întâmpla și cu numărul clienților Kyocera care utilizează soluțiile noastre pentru a crește eficiența echipamentelor și implicit profitabilitatea.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide