Primul UTECO Sapphire EVO W vândut chiar înainte de lansarea de la virtual drupa 2021

Kodak introduce pe piață tehnologia superioară ULTRASTREAM, integrată pe noua imprimantă UTECO Sapphire EVO W – primul echipament pentru ambalaje flexibile care utilizează tehnologia inkjet cu flux continuu dezvoltată de Kodak.

UTECO Sapphire EVO

 

Este vorba despre sistemul ULTRASTREAM cu o lățime de imprimare de 1,25 metri, care a fost vândut chiar înainte de lansarea sa oficială ce va avea loc în cadrul târgului virtual drupa 2021 din Germania.

Sapphire EVO W utilizează cerneluri pe bază de apă la viteze de producție echivalente cu cele ale echipamentelor analogice, fiind proiectat pentru a livra tiraje mici și medii la prețuri competitive, reducând în același timp volumul de deșeuri și excesul de inventar. Împreună cu echipamentul de imprimare vor fi livrate și cernelurile ecologice de la Kodak, potrivite pentru aplicații precum ambalajele din industriile de alimente, băuturi și produse de îngrijire și înfrumusețare.

Randy Vandagriff, vicepreședintele Eastman Kodak Company, a declarat: „Integrarea tehnologiei ULTRASTREAM în echipamentele UTECO Sapphire EVO W va schimba regulile jocului. Acesta reprezintă un exemplu al modului în care Kodak și Uteco ajută industria de print să își reducă semnificativ costurile de producție și să crească eficiența. Suntem mândri că ne putem respecta promisiunea de a instala aceste echipamente în piață până la jumătatea anului 2020”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide