SCREEN Graphic Solutions Co. Ltd furnizorul de echipamente pentru industria de printing, lansează noi echipamente

Compania japoneză SCREEN Graphic Solutions Co. Ltd, furnizor de echipamente pentru industria de printing, a anunţat lansarea unui prototip al noului său sistem de imprimare cu tehnologie inkjet de mare viteză Truepress PAC520P.

    SCREEN produce acest echipament de tipar digital pentru imprimarea mediilor pe suport de hârtie folosind cerneluri pe bază de apă şi compatibile cu alimentele, pentru aplicaţii în domeniul ambalajelor flexibile sustenabile. Industria de ambalaje flexibile se află sub o presiune crescândă din partea asociaţiilor de protecţie a consumatorilor pentru a-şi reduce impactul negativ asupra mediului prin crearea unor structuri de packaging mai sustenabile. Un trend în continuă creştere este reducerea materialului plastic utilizat în packaging. Multe studii de piaţă au arătat că în procesul cumpărării produselor, consumatorii preferă ambalajele pe suport de hârtie, considerând că sunt mai prietenoase cu mediul şi au un format uşor de reciclat. Patronii companiilor solicită termene de livrare mai scurte cu un grad mai înalt de diversificare a produselor, iar producătorii de ambalaje nu au capacitatea să-şi adapteze echipamentele de printing analog (flexografie, rotogravură sau offset) pentru a face faţă creşterii variabilităţii proiectelor de packaging precum şi a frecvenţei comenzilor. 

Un alt echipament pe care il promovează este şi Truepress PAC 520P, o presă de imprimare digitală cu tehnologie inkjet de mare viteză ce utilizează cerneluri pe bază de apă pentru ambalaje pe suport de hârtie cu un impact mult mai scăzut asupra mediului decât procesele de imprimare convenţională. Acest lucru se datorează unei diminuări drastice a risipei de energie şi materiale.

Truepress PAC 520P foloseşte cerneluri pigment pe bază de apă, recent dezvoltate şi brevetate, ce respectă reglementările în vigoare privind siguranţa alimentelor. Sistemul este preconizat să asigure o calitate a printului şi siguranţă în utilizare excepţionale, menţinând totodată o productivitate de excepţie.

  Compania va continua să promoveze echipamentul de imprimare digitală cu tehnologie inkjet ce utilizează cerneluri industriale Truepress PAC 830F pe bază de apă pentru folii de plastic destinate ambalajelor flexibile (PET, BOPP).

Truepress PAC 830F
Truepress PAC 830F

Această presă de imprimare se află în etapele finale de dezvoltare, primele unităţi de acest gen fiind preconizate să ajungă pe piaţă anul viitor. Se estimează că acest echipament inovator de imprimare digitală va fi lansat pe fondul multor emoţii şi speranţe pe piaţa ambalajelor flexibile, date fiind capabilităţile sale de producţie industrială pe segmentul lucrărilor cu tiraj redus şi o calitate superioară a imprimării.

https://www.screen.co.jp/ga/en

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide