Tecnau lansează Revolution 50 Roll-to-Roll la Printing United 2022

Tecnau, producător de soluții pentru manevrarea, procesarea și finisarea hârtiei, a lansat sistemul Revolution 50 Roll-to-Roll pentru imprimantele inkjet color de mare viteză.

Revolution 50 Roll-to-Roll atinge viteze de până la 250 m/minut și este compatibil cu hârtie având o greutate cuprinsă între 40 și 350 gr/mp. Echipamentul suportă role de până la 900 kg, cu lățimi de până la 570 mm și are o capacitate de tensionare a hârtiei de până la 250 N. Familia Revolution 50 de la Tecnau se caracterizează prin funcționare la viteze înalte, flexibilitate a suporturilor și compatibilitate cu tehnologia Internet of Things (IoT). Capabilitățile IoT includ diagnosticarea și actualizările software de la distanță, cu posibilități de colectare a datelor și de notificare asupra duratei de viață a pieselor. În comparație cu generația anterioară de echipamente Tecnau, sistemul Revolution 50 Roll-to-Roll are un consum de energie redus cu peste 50%.

Revolution 50 Roll-to-Roll va fi prezentat la standul Tecnau din cadrul expoziției Printing United 2022 din Las Vegas, SUA, în perioada 19-21 octombrie.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide