Contiweb a devenit o companie independentă

Contiweb și-a formalizat statutul de companie independentă după încheierea fuziunii dintre Goss International – din care făcea parte – și manroland web systems.

Formalizarea independenței Contiweb coincide cu cea de-a 40-a aniversare a companiei, care își consolidează astfel poziția de furnizor de tehnologii pentru imprimare offset în rolă. Contiweb va continua să-și dezvolte oferta pentru industria de etichete și ambalaje și va rămâne în proprietatea American Industrial Partners, acționari ai Goss International.

Bert Schoonderbeek, Directorul Executiv al Contiweb, a declarat: „Pe lângă faptul că ne permite să continuăm dezvoltarea soluțiilor de ultimă generație pentru clienții noștri, această nouă direcție ne oferă în plus posibilitatea de a avea parteneriate strânse cu furnizorii și partenerii OEM, inclusiv Goss și manroland. În ultimii 40 de ani ne-am construit reputația de lider în ceea ce privește sistemele de imprimare offset în rolă datorită soluțiilor inovatoare. Acestea includ unitatea de uscare Contiweb Ecoset, cu o eficiență energetică incredibilă și Contiweb Thallo, echipamentul de imprimare offset pentru ambalaje. Îi felicităm pe cei de la Goss și manroland pentru fuziune. De asemenea, dorim să mulțumim Goss pentru sprijinul său constant pe care ni l-a oferit pe parcursul anilor și așteptăm cu nerăbdare să cultivăm această relație de lungă durată într-o nouă formulă.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide