Kodak vine în sprijinul tipografilor cu aplicația online SONORA Plate Savings Estimator

Investiția în tehnologie nouă este o hotărâre importantă pe care orice factor de decizie este nevoit să o adopte mai devreme sau mai târziu. Pentru un număr din ce în ce mai mare de tipografi, utilizarea plăcilor de imprimare KODAK SONORA ce nu necesită substanțe pentru prelucrare reprezintă o investiție cu impact pozitiv.

Pentru a veni în sprijinul furnizorilor de servicii de imprimare care au în vedere schimbarea plăcilor convenționale cu cele din gama SONORA, Kodak a dezvoltat o nouă aplicație online de calcul al economiilor denumită SONORA Plate Savings Estimator.

Aplicația pune la dispoziția utilizatorului o metodă de calcul personalizată și foarte rapidă. Tot ce trebuie acesta să facă este să introducă informații despre consumul mediu de plăci, metoda de procesare a acestora, costul și locația unde își desfășoară activitatea, iar aplicația îi va calcula instantaneu economiile pe care ar putea să le facă dacă ar opta pentru plăcile SONORA.

„Peste 4 000 de tipografi din întreaga lume au optat pentru SONORA. Această decizie i-a ajutat să reducă din costuri și din impactul pe care procesele de imprimare îl au asupra mediului”, a declarat Evandro Matteucci, Vicepreședinte al Departamentului de Sisteme pentru Imprimare, Eastman Kodak.

Pe lângă reducerea impactului asupra mediului înconjurător, plăcile SONORA elimină necesitatea utilizării echipamentelor de procesare, îmbunătățesc vizibil calitatea printurilor finale, scurtează timpul aferent proceselor pre-press, reduc semnificativ costurile de întreținere și timpii inactivi ai echipamentelor de imprimare și asigură un mediu de lucru mai curat și mai sigur.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide