Sun Chemical își va prezenta întregul portofoliu narrow web la Flexo and Labels 2022

Sun Chemical, cel mai mare producător mondial de cerneluri și pigmenți destinați industriei de imprimare, își va prezenta portofoliul complet de soluții pentru etichete în cadrul târgului Flexo and Labels 2022. Expoziția dedicată industriei producătoare de etichete și ambalaje va avea loc în centrul expozițional Pro Magno din São Paulo, Brazilia, în perioada 24-27 mai 2022.

Tematica „Power of Labels” (Puterea etichetelor) aleasă de Sun Chemical le va oferi vizitatorilor standului 6 ocazia de a afla mai multe informații despre angajamentul companiei față de obiectivele de sustenabilitate. În fiecare zi în cadrul standului 28, la orele 14:00, 16:00 și 18:00, Nilpeter – producător de tehnologie de imprimare din Danemarca – va demonstra performanța noii sale imprimante flexo FA17 cu ajutorul gamei de cerneluri SolarFlex® de la Sun Chemical, la viteze de imprimare de până la 150 de metri pe minut. Viviana Sayegh, directorul tehnic al Sun Chemical, va susține prezentarea „The Power of Sustainable Labels” (Puterea etichetelor sustenabile) pe 26 mai, la ora 14:15, la standul 39. În plus, vizitatorii standului Sun Chemical se vor putea familiariza cu numeroasele produse din „Agenda de sustenabilitate pentru 2030” a companiei. Printre acestea se numără cernelurile lavabile SunSpectro SolvaWash GR și FL pentru gravură și flexografie, o soluție „deinkable” care permite creșterea reciclabilității produselor care folosesc etichete termocontractibile. În cadrul expoziției va fi prezentantă și gama de cerneluri SunBeam, care permite uscarea cernelii cu ajutorul emisiei de electroni (EB) – aceasta este dedicată producției de etichete și ambalaje și nu conține solvenți sau compuși organici volatili. Mai mult, cernelurile SunBeam au în compoziție materiale ecologice în proporție de 30%.

Portofoliul sustenabil al Sun Chemical include seria de cerneluri SunCure FLM, destinate producției de ambalaje alimentare primare și secundare. Acestea sunt în conformitate cu cele mai stricte standarde globale de pe piață și nu au în compoziție bisfenol A (BPA). Portofoliul expozițional al companiei va include și cernelurile SolarFlex pentru imprimarea flexografică UV pe substraturi variate, inclusiv hârtie, carton, film și alte aplicații sensibile, dar și cernelurile UV flexo multifuncționale SolarVerse, puternic pigmentate și cu vâscozitate redusă, care îi ajută pe producători să își reducă semnificativ costurile. Sun Chemical va prezenta și seria de adezivi UV SolarLam® pentru laminarea in-line a filmelor imprimate cu cerneală flexografică pe bază de apă, destinați segmentului narrow web.

În ceea ce privește imprimarea digitală, Sun Chemical oferă gama de lacuri, primere și adezivi pentru laminare SunEvo™, respectiv gama complementară de cerneluri inkjet SunJet. Acestea se adresează producătorilor de ambalaje flexibile, etichete, ambalaje din carton pliabil și ondulat. Sun Chemical va prezenta în cadrul târgului și SunColorBox, o soluție de gestionare a culorilor care oferă un set unic de instrumente și servicii – de la evaluări complete ale culorilor sau potrivirea și validarea culorilor, până la biblioteci digitale de culori spot. SunColorBox asigură calitatea culorilor pe toate substraturile, permițând totodată fiecărui client să aleagă cele mai potrivite servicii în funcție de dimensiunea afacerii sale și de investiția necesară.

Mike Wouters, director general al Sun Chemical Brazilia, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim personal cu ai noștri clienți din întreaga Americă Latină în cadrul acestui important târg și să le arătăm tot ceea ce am făcut pentru a răspunde nevoilor de imprimare și sustenabilitate ale acestora. Suntem, de asemenea, încântați să putem vorbi despre modul în care gama noastră vastă de cerneluri, vopsele și adezivi, împreună cu serviciile noastre de gestionare a culorilor, pot satisface toate cerințele individualizate ale clienților, le pot îmbunătăți productivitatea și le pot oferi idei noi”.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide