Premium

SUN CHEMICAL

Descriere companie:

Experience. Transformation. Cu liderul global in cerneluri, lacuri, pigmenti si materiale avansate

Membru al grupului DIC, Sun Chemical este cel mai mare producator de cerneluri de imprimare, lacuri, adezivi si consumabile, pigmenti, masterbatch-uri, polimeri, compusi lichizi, compusi solizi si materiale de aplicare.

Sustinute de peste 200 de ani de experientă, Sun Chemical si compania sa-mamă, DIC Corporation, au peste 22.000 de angajati care lucrează in fiecare zi pentru a satisface nevoile clientilor prin imbunătătirea performantei in ceea ce priveste elementele esentiale ale afacerii, cum ar fi livrarea fiabilă, la timp si consecventă si calitatea produsului. Sun Chemical adaptează solutiile la nevoile unice ale clientilor si aduce pe piată idei noi si cea mai recentă tehnologie.

Prezenta globală de neegalat a Sun Chemical permite furnizarea de servicii si asistentă locale care sunt personalizate pentru pietele pe care le deserveste. Impreună cu DIC, Sun Chemical lucrează continuu pentru a promova si dezvolta solutii durabile pentru a depăsi asteptările clientilor si pentru a imbunătăti lumea din jurul nostru.

Prezenta globală de neegalat a Sun Chemical permite furnizarea de servicii si asistentă locale care sunt personalizate pentru pietele pe care le deserveste. Recunoscute ca o sursă principală de inovare, Sun Chemical si DIC au 17 centre de cercetare si dezvoltare care se angajează să creeze solutii care să imbunătătească productivitatea, să creeze noi oportunităti de venituri pentru clienti si să contribuie la un viitor mai durabil.

Impreună cu DIC, Sun Chemical are vanzari anuale de peste 8,5 miliarde USD. Sun Chemical Corporation este o subsidiară a Sun Chemical Group Coöperatief U.A., Tările de Jos, si are sediul in Parsippany, New Jersey, S.U.A.

Adezivi pentru laminarea filmelor, foliilor si hartiei

Familia SunLam de adezivi de laminare solvent free si solvent based este proiectata pentru a satisface nevoile tuturor aplicatiilor majore de ambalaje flexibile la nivel global, de la performanta generala pana la aplicatii de ultima generatie (sistem retort alimentar si PET).

Disponibil la nivel global in toate teritoriile Sun Chemical, portofoliul de adezivi SunLam ofera solutii de ambalare flexibile care pot inlocui adezivii existenti, imbunatatind unele aspecte precum productivitatea si flexibilitatea mai ridicate, usurinta in utilizare, siguranta operatorului si a consumatorilor, precum si conformitatea cu cele mai stricte reglementari.

Sunt disponibili o varietate de adezivi SunLam, inclusiv:

 • Pe baza de solvent pentru ambalaje flexibile
 • Fara solventi pentru ambalaje flexibile
 • Pe baza de apa pentru ambalaje flexibile
 • Monomer ultra-scazut (gama completa de solventi pe baza de solventi ai fara solventi)

Portofoliul SunLam include tehnologii brevetate care contribuie la o durabilitate sporita pentru piata ambalajelor flexibile prin reducerea, reciclarea sau compostarea.

Exemplele care realizeaza unul sau mai multe dintre aceste obiective includ:

 • Gama Paslim de adezivi pentru bariera de oxigen (imbunatatire OTR).
 • Sisteme industriale compostabile fara solventi si pe baza de apa
 • Adeziv compostabil acasa fara solventi

Aflati cum Sun Chemical lucreaza in mod constant pentru a promova solutii durabile care contribuie la o economie circulara. SunLam este un produs cheie in portofoliul nostru si un produs important evidentiat in Guide to Sustainable Packaging, care arata modul in care ne aliniem obiectivele de durabilitate cu cele ale Natiunilor Unite in 2030 Agenda for Sustainable Development

Portofoliul de adezivi de laminare SunLam este o gama complementara familiei de cerneluri de laminare SunStrato de la Sun Chemical, care isi propune sa fie un „furnizor de solutii de ambalare" pentru ambalaje flexibile prin promovarea unei game complete de alte acoperiri functionale complementare, inclusiv:

 • coldseal
 • heatseal
 • primer
 • OPV
 • Barrier

Toti convertorii de ambalaje laminate si proprietarii de marci isi doresc tot mai mult sa gaseasca solutii pentru ambalaje sustenabile, iar Sun Chemical, sustinuta de echipa de cercetare si dezvoltare la nivel mondial a Sun Chemical, se afla intr-o pozitie unica pentru a-i  ajuta sa atinga aceste obiective. Fiecare produs pe care il aduce pe piata Sun Chemical este conceput pentru a oferi solutii sustenabile pentru reducerea deseurilor, imbunatatirea eficientei prepress, realizarea ambalajelor reciclabile, compostabile si biodegradabile.

Aflati mai multe despre ofertele noastre de polimeri expandati si adezivi cu recenta noastra achizitie a SAPICI.

Sun Chemical este lider in cercetare si dezvoltare

Recunoscuta ca o sursa principala de inovare, Sun Chemical are 17 centre de cercetare si dezvoltare care se angajeaza sa creeze solutii care sa imbunatateasca productivitatea, sa creeze noi oportunitati de venituri pentru clienti si sa contribuie la un viitor mai durabil.

Putem adapta solutii la nevoile unice ale clientilor si putem aduce pe piata idei noi si cea mai recenta tehnologie, inclusiv progrese in tehnologia cernelii, a acoperirilor si a pigmentilor.

Cu o medie de doua brevete pe luna, compania Sun Chemical, a carei preocupare permanenta este crearea de solutii care sa imbunatateasca productivitatea, dar si sustenabilitatea, introduce noi solutii care permit agentilor de marketing sa gestioneze mai bine culorile marcii, sa protejeze integritatea produsului prin imbunatatiri ale ambalajului si sa introduca functii de securitate care protejeaza impotriva falsificarii ambalajelor

Noua tehnologie de lacuri cu bariera permite o durata de viata crescuta a produsului si o greutate redusa a filmelor utilizate in ambalaje. Noile cerneluri conductoare si dielectrice permit noi aplicatii in electronica imprimata. Sun Chemical creeaza, de asemenea, inovatii pentru aplicatiile de imprimare digitala, inclusiv sisteme de imprimare cu jet de cerneala pentru imprimarea narrow web si corrugated.

Alte progrese majore pe care Sun Chemical le-a initiat includ:

 • Proiectarea si sinteza polimerilor
 • Stiinta culorii
 • Sinteza pigmentului
 • Analiza chimica si caracterizarea materialelor
 • Tehnologie de polimerizare
 • Stiinta particulelor mici

Lacuri cu bariera de oxigen pentru ambalaje usoare si durata de valabilitate extinsa a alimentelor

Lacurile tip bariera pentru oxigen SunBar (Aerobloc) de la Sun Chemical creeaza bariere impotriva umiditatii, oxigenului, CO2, luminii UV, mirosului si migratiei. Conceput pentru a creste amprentarea pe rola, sporind in acelasi timp durata de valabilitate si calitatea produsului, SunBar (Aerobloc) imbunatateste reciclabilitatea si ofera flexibilitate pentru ferestrele de ambalare si alte elemente de design.

Acoperirile cu bariera de oxigen SunBar (Aerobloc) ofera imprimatorilor flexo si roto filme rentabile, durabile, care sustin tendintele catre ambalaje usoare, creand un strat de bariera de gaz omogen, fara orificii si flexibil, care poate fi usor supraimprimat cu cerneluri si laminat intr-o varietate a filmelor secundare.

O alternativa rentabila, compostabila, fara clor si metal, care permite un ambalaj mai usor, lacurile tip bariera pentru oxigen SunBar (Aerobloc) ofera o amprenta redusa de carbon si o aplicare usoara, cu putine modificari la echipamentele actuale. Prin parteneriatul cu acpo, ltd., filmele pre-acoperite SunBar (Aerobloc) sunt deja disponibile.

Lacurile tip bariera pentru oxigen SunBar (Aerobloc) este o categorie importanta evidentiata in  Guide to Sustainable Packaging si este un exemplu al modului in care Sun Chemical se concentreaza pentru promovarea solutiilor durabile care contribuie la o economie circulara. Ghidul pentru ambalarea durabila va arata cum ne aliniem obiectivele de sustenabilitate a ambalajelor cu cele ale Natiunilor Unite in 2030 Agenda for Sustainable Development.

O descriere a firmei o puteţi găsi executând click pe următorul link:

https://www.linkedin.com/posts/sun-chemical_experience-transformation-activity-7036733497629143040-iUA8?utm_source=share&utm_medium=member

 

Echipa Afaceri Poligrafice la standul Sun Chemical, Labelexpo Europe 2023, Bruxelles (11-14 septembrie 2023)

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=dj77Uqlrpn8

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide