Premium

SUN CHEMICAL

Descriere companie:

Experience. Transformation. Cu liderul global în cerneluri, lacuri, pigmenti si materiale avansate

Membru al grupului DIC, Sun Chemical este cel mai mare producator de cerneluri de imprimare, lacuri, adezivi și consumabile, pigmenți, masterbatch-uri, polimeri, compuși lichizi, compuși solizi și materiale de aplicare.

Susținute de peste 200 de ani de experiență, Sun Chemical și compania sa-mamă, DIC Corporation, au peste 22.000 de angajați care lucrează în fiecare zi pentru a satisface nevoile clienților prin îmbunătățirea performanței în ceea ce privește elementele esențiale ale afacerii, cum ar fi livrarea fiabilă, la timp și consecventă si calitatea produsului. Sun Chemical adaptează soluțiile la nevoile unice ale clienților și aduce pe piață idei noi și cea mai recentă tehnologie.

Prezența globală de neegalat a Sun Chemical permite furnizarea de servicii și asistență locale care sunt personalizate pentru piețele pe care le deservește. Împreună cu DIC, Sun Chemical lucrează continuu pentru a promova și dezvolta soluții durabile pentru a depăși așteptările clienților și pentru a îmbunătăți lumea din jurul nostru.

Prezența globală de neegalat a Sun Chemical permite furnizarea de servicii și asistență locale care sunt personalizate pentru piețele pe care le deservește. Recunoscute ca o sursă principală de inovare, Sun Chemical și DIC au 17 centre de cercetare și dezvoltare care se angajează să creeze soluții care să îmbunătățească productivitatea, să creeze noi oportunități de venituri pentru clienți și să contribuie la un viitor mai durabil.

Împreună cu DIC, Sun Chemical are vânzări anuale de peste 8,5 miliarde USD. Sun Chemical Corporation este o subsidiară a Sun Chemical Group Coöperatief U.A., Țările de Jos, și are sediul în Parsippany, New Jersey, S.U.A.

Adezivi pentru laminarea filmelor, foliilor si hârtiei

Familia SunLam de adezivi de laminare solvent free și solvent based este proiectată pentru a satisface nevoile tuturor aplicațiilor majore de ambalaje flexibile la nivel global, de la performanță generală până la aplicații de ultimă generație (sistem retort alimentar și PET).

Disponibil la nivel global în toate teritoriile Sun Chemical, portofoliul de adezivi SunLam oferă soluții de ambalare flexibile care pot înlocui adezivii existenți, îmbunătățind unele aspecte precum productivitatea și flexibilitatea mai ridicate, ușurința în utilizare, siguranța operatorului și a consumatorilor, precum și conformitatea cu cele mai stricte reglementări.

Sunt disponibili o varietate de adezivi SunLam, inclusiv:

 • Pe bază de solvent pentru ambalaje flexibile
 • Fără solvenți pentru ambalaje flexibile
 • Pe bază de apă pentru ambalaje flexibile
 • Monomer ultra-scăzut (gamă completă de solvenți pe bază de solvenți și fără solvenți)

Portofoliul SunLam include tehnologii brevetate care contribuie la o durabilitate sporită pentru piața ambalajelor flexibile prin reducerea, reciclarea sau compostarea.

Exemplele care realizează unul sau mai multe dintre aceste obiective includ:

 • Gama Paslim de adezivi pentru bariera de oxigen (imbunatatire OTR).
 • Sisteme industriale compostabile fără solvenți și pe bază de apă
 • Adeziv compostabil acasă fără solvenți

Aflați cum Sun Chemical lucrează în mod constant pentru a promova soluții durabile care contribuie la o economie circulară. SunLam este un produs cheie în portofoliul nostru și un produs important evidențiat în Guide to Sustainable Packaging, care arată modul în care ne aliniem obiectivele de durabilitate cu cele ale Națiunilor Unite în 2030 Agenda for Sustainable Development

Portofoliul de adezivi de laminare SunLam este o gamă complementară familiei de cerneluri de laminare SunStrato de la Sun Chemical, care își propune să fie un „furnizor de soluții de ambalare" pentru ambalaje flexibile prin promovarea unei game complete de alte acoperiri funcționale complementare, inclusiv:

 • coldseal
 • heatseal
 • primer
 • OPV
 • Barieră

Toți convertorii de ambalaje laminate beneficiază de echipa de experți tehnici locali a Sun Chemical, susținută de echipa de cercetare și dezvoltare la nivel mondial a Sun Chemical.

Aflați mai multe despre ofertele noastre de polimeri expandați și adezivi cu recenta noastră achiziție a SAPICI.

Sun Chemical este lider în cercetare si dezvoltare

Recunoscută ca o sursă principală de inovare, Sun Chemical are 17 centre de cercetare și dezvoltare care se angajează să creeze soluții care să îmbunătățească productivitatea, să creeze noi oportunități de venituri pentru clienți și să contribuie la un viitor mai durabil.

Putem adapta soluții la nevoile unice ale clienților și putem aduce pe piață idei noi și cea mai recentă tehnologie, inclusiv progrese în tehnologia cernelii, a acoperirilor și a pigmenților.

Cu o medie de două brevete pe lună, Sun Chemical introduce noi soluții care permit agenților de marketing să gestioneze mai bine culorile mărcii, să protejeze integritatea produsului prin îmbunătățiri ale ambalajului și să introducă funcții de securitate care protejează împotriva contrafacerii.

Noua tehnologie de lacuri cu barieră permite o durată de viață crescută a produsului și o greutate redusă a filmelor utilizate în ambalaje. Noile cerneluri conductoare și dielectrice permit noi aplicații în electronica imprimată. Sun Chemical creează, de asemenea, inovații pentru aplicațiile de imprimare digitală, inclusiv sisteme de imprimare cu jet de cerneală pentru imprimarea narrow web și corrugated.

Alte progrese majore pe care Sun Chemical le-a initiat includ:

 • Proiectarea și sinteza polimerilor
 • Știința culorii
 • Sinteza pigmentului
 • Analiza chimica si caracterizarea materialelor
 • Tehnologie de polimerizare
 • Știința particulelor mici

Lacuri cu bariera de oxigen pentru ambalaje usoare si durata de valabilitate extinsa a alimentelor

Lacurile tip barieră pentru oxigen SunBar (Aerobloc) de la Sun Chemical creează bariere împotriva umidității, oxigenului, CO2, luminii UV, mirosului și migrației. Conceput pentru a crește amprentarea pe rolă, sporind în același timp durata de valabilitate și calitatea produsului, SunBar (Aerobloc) îmbunătățește reciclabilitatea și oferă flexibilitate pentru ferestrele de ambalare și alte elemente de design.

Acoperirile cu barieră de oxigen SunBar (Aerobloc) oferă imprimatorilor flexo si roto filme rentabile, durabile, care susțin tendințele catre ambalaje ușoare, creând un strat de barieră de gaz omogen, fără orificii și flexibil, care poate fi ușor supraimprimat cu cerneluri și laminat într-o varietate a filmelor secundare.

O alternativă rentabilă, compostabilă, fără clor și metal, care permite un ambalaj mai ușor, lacurile tip barieră pentru oxigen SunBar (Aerobloc) oferă o amprentă redusă de carbon și o aplicare ușoară, cu puține modificări la echipamentele actuale. Prin parteneriatul cu acpo, ltd., filmele pre-acoperite SunBar (Aerobloc) sunt deja disponibile.

Lacurile tip barieră pentru oxigen SunBar (Aerobloc) este o categorie importantă evidențiată în Guide to Sustainable Packaging și este un exemplu al modului în care Sun Chemical se concentrează pentru promovarea soluțiilor durabile care contribuie la o economie circulară. Ghidul pentru ambalarea durabilă va arăta cum ne aliniem obiectivele de sustenabilitate a ambalajelor cu cele ale Națiunilor Unite în 2030 Agenda for Sustainable Development.

Urmăriţi video

 

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/2123/2018
CUI: 14738572
Adresă: Soseaua Alexandriei nr. 24, Bragadiru, jud. ILFOV, cod 077025
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide