Mondi și-a convertit linerele din portofoliu în hârtie certificată

Mondi, producător global de hârtie și soluții de ambalare sustenabile, și-a convertit întregul portofoliu de linere pe bază de fibră de sticlă în linere din hârtie certificată – schimbarea se încadrează în strategia pentru sustenabilitate a Mondi, care și-a propus dezvoltarea unor soluții mai ecologice.

Linerele pe bază de fibră de sticlă sunt utilizate în special în producția etichetelor, benzilor adezive și în aplicațiile medicale – prin convertirea lor în hârtie certificată, Mondi îmbunătățește trasabilitatea produselor sale prin colaborarea cu parteneri care gestionează pădurile în mod responsabil pentru evitarea defrișărilor abuzive. Acest ultim pas de convertire a linerelor pe bază de fibră de sticlă în linere din hârtie certificată este conform cu angajamentul Mondi față de aprovizionarea responsabilă și transparența lanțului de aprovizionare. Toate fabricile de celuloză și hârtie ale Mondi sunt certificate PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) sau FSC (Forest Stewardship Council).

Stefan Schönberger, directorul departamentului responsabil cu portofoliul de suporturi de tip liner din cadrul Mondi, a oferit mai multe informații: „Ne-am angajat să luăm măsuri în ceea ce privește schimbările climatice și să oferim un exemplu pentru a ajuta alte companii implicate în producția și logistica internațională să facă același lucru, totul pentru a transforma sustenabilitatea într-o prioritate-cheie. Oferirea de hârtie certificată face parte din acest demers. Este primul pas în modernizarea întregului nostru portofoliu de suporturi de tip liner, oferind în același timp cele mai bune soluții posibile pentru client și pentru utilizatorul final”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide