HP a lansat noua imprimantă HP PageWide T700i la Corrugated Week 2022

HP – important producător de imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructură IT – a lansat în cadrul expoziției americane Corrugated Week 2022 (19-21 septembrie 2022, Texas) noua imprimantă de mare volum HP PageWide T700i pentru ambalaje din hârtie.

HP PageWide T700i este o nouă platformă digitală de 1,7 m cu alimentare din rolă, proiectată pentru a crește eficiența în aplicațiile digitale de laminare pe o singură față și în producția de ambalaje din carton ondulat și carton pliabil. Echipamentul va fi disponibil pentru instalări începând cu a doua jumătate a anului 2023 și va putea fi configurat pentru a satisface nevoile specifice ale clienților și ale pieței, inclusiv prin integrarea de opțiuni în linie pentru procesele de unwinding, aplicarea primerului, lăcuire. T700i poate fi configurată pentru a atinge viteze de imprimare de până la 300 m/minut, o viteză compatibilă cu tehnologia într-o singură trecere HP Thermal Inkjet cu cerneluri pe bază de apă pentru imprimarea ambalajelor reciclabile. PageWide T700i folosește capete de imprimare HP Thermal Inkjet pentru o producție industrială robustă în 6 culori, oferind constanță și repetabilitate a culorilor la calitate înaltă.

PageWide T700i este cel de-al doilea echipament de imprimare al HP dezvoltat în colaborare cu Koenig & Bauer, după ce în 2015 compania a prezentat prima imprimantă de acest fel – HP PageWide T1100S de 110 inci, urmată de variantele actualizate HP PageWide T1170, T1190 și T1195i.

Noua imprimantă ajută la reducerea costurilor de producție și permite producătorilor de ambalaje să beneficieze de timpi de execuție semnificativ reduși, diminuând totodată volumul comenzii minime pentru optimizarea stocurilor și păstrând în același timp capacitatea de imprimare analogică pentru tirajele mai mari. Pentru convertori această imprimantă permite o mai mare versatilitate a producției și soluții de ambalare mai sustenabile.

Annette Friskopp, manager general în cadrul HP PageWide Industrial, a declarat: „Am ascultat nevoile clienților noștri și ale pieței atunci când am proiectat imprimanta T700i. Acum, mai mult ca oricând, convertorii au nevoie de o mai mare flexibilitate pentru a răspunde tendințelor și provocărilor dinamice ale pieței, iar ambalajele digitale continuă să transforme fundamental lanțul de aprovizionare cu ambalaje pentru producția de mare volum și pentru producția de masă. HP T700i le permite clienților să realizeze economii în ceea ce privește costurile de producție, termene de execuție mai scurte și lucrări de imprimare cu valoare mai mare”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide