Personalizare pe orice substrat la cerere cu Mimaki UJF MKII e

Noua imprimantă UJF-3042 MkII e de la Mimaki poate fi utilizată pentru a crea elemente grafice imprimate UV pe o gamă largă de produse, cum ar fi plăcuțe de identificare, cărți de vizită, pixuri, brelocuri, huse pentru telefon, indicatoare de interior, etichete pentru sticle de apă, ambalaje din hârtie, suprafețe lenticulare 3D, nade pentru pescuit, capace pentru orificii de aerisire, încărcătoare de baterii, folii digitală, comutatoare cu membrană, pictograme și multe alte tipuri de suprafețe unice, obiecte tridimensionale și articole personalizate şi multe altele.

Această imprimantă compactă flatbed oferă toate avantajele de producție ale versiunii anterioare, asigurând în același timp o calitate îmbunătățită a imaginii prin suportul „MFD2 (halftoning)” și o mai mare stabilitate a echipamentului. Puteți crea un volum mare de articole promoționale și alte produse grafice cu o imagistică precisă și o personalizare a produselor pe care doar cerneala cu uscare rapidă UV le poate crea. Capacitățile de imprimare directă ale cernelii UV împreună cu unitatea opțională Kebab MkII vă permit chiar să imprimați direct pe obiecte cilindrice.

Imprimantele UV flatbed UJF-3042 MkII e fac mult mai mult decât să ofere opțiuni de personalizare a produsului. Fiecare vine cu o varietate de caracteristici ușor de utilizat, care o fac o soluție valoroasă de imprimare direct pe substrat pentru companiile moderne. Cu această imprimantă extrem de versatilă, puteți automatiza și controlul asupra imprimării precum și operațiunile de gestionare a lucrărilor de pe un dispozitiv extern. În plus, suportul pentru „comenzi MDL” realizează automatizarea și economisirea forţei de muncă în timpul procesului de imprimare, eliminând partea de transfer manual al piesei de prelucrat, iar noul software „RasterLink7” integrat permite imprimarea numerotării și a inserării datelor variabile (funcția de imprimare variabilă). Nu în ultimul rând, o unitate de deodorizare opțională va menține orice mirosuri neplăcute în afara spațiului de lucru.

UJF 3042 MkII e s-a bucurat de succes încă de la lansare datorită designului compact, cu amprentă la sol mică, dar și datorita eficienței și productivității mari, eliminând timpii de nefuncționare cu 98%. Această imprimantă de format mic oferă aceleași tehnologii de ultimă generație încorporate în echipamentele de format mare, garantând lansarea rapidă pe piață a produselor, o investiție mică care asigură imprimare de calitate fotografică și siguranță ecologică, fără emisii. Echipamentul poate fi pus în funcțiune la aproximativ două ore după ce a fost livrat şi de asemenea, materialele imprimate pot fi livrate rapid, în aceeași zi. Acest echipament e la un preț convenabil, ceea îl clasează ca opțiune perfectă pentru business-urile aflate la început de drum, cu buget mic, pentru întreprinderile care vor şi segmente noi de piață. Mai mult, consumul redus de cerneală și prețul convenabil de achiziție poziţionează echipamentul ca foarte competitiv.

Tehnologia inkjet face posibilă imprimarea de calitate fotografică asemănătoare celei obținute prin serigrafie și tampografie. Lipsa emisiilor de compuși organici volatili asigură mai multă valoare, deoarece astfel echipamentele și materialele imprimate pot fi utilizate și în medii speciale de tipul spitalelor şi școlilor. Acest echipament din seria UJF deschide o mulțime de posibilități, printre care amintim imprimarea de produse promoționale, etichete și ambalaje, articole sportive și trofee, automobile, termoformare și elemente de semnalistică, imprimare pe obiecte de formă cilindrică, pe ceramică, obiecte de uz casnic, articole vestimentare. Echipamentul poate printa pe aproape orice tip de material, atât pe substraturi dure cât și flexibile, inclusiv pe piele, piatră, sticlă, plastic, metal, lemn, oferind posibilități nelimitate pe segmentul de piață al obiectelor personalizate. Un studiu de piață citat de Mimaki arată că 76% dintre consumatori sunt mai predispuși să cumpere de la companii care oferă servicii de personalizare iar 78% dintre aceștia vor continua să cumpere de la aceste companii, recomandându-le totodată prietenilor și membrilor familiei.

Imprimanta UJF 3042 MkII e este concepută special pentru companiile aflate la început de drum dar și pentru întreprinderile consacrate pe piața de imprimare prin sublimare, care vor să își ducă afacerea la un nou nivel. Modelul UJF 3042 MkII e este disponibil în configurația C, M, Y, K, W, imprimă la rezoluția maximă de 1200 x 1200 dpi, fiind compatibil cu substraturi care au dimensiuni maxime de 300 x 420 mm (deci A3 pentru modelul 3042) și care au grosimi de până la 153 mm. Greutatea maximă a substratului de imprimare compatibil este de 5 kg. UJF-3042 MkII e poate imprima aproximativ 38 de coli A4 pe oră sau 2,48 mp/h în modul draft. Modelul 3042 este echipat cu 3 capete de imprimare piezoelectrice cu aliniere de tip staggered (intercalate) făcând posibilă imprimarea de mare viteză cu două straturi de cerneală simultan (culori de proces și culori de tip spot). Mimaki UJF 3042 MkII e are o amprentă la sol de 1355 x 1290 x 856 mm (135 kg). Echipamentul e compatibil cu cernelurile flexibile UV LUS- 120 (capacitate de întindere până la 170%) și LUS-150 (150%) pentru rezultate remarcabile de imprimare chiar și pe piele sau poliuretan, respectiv sticlă. Imprimanta este compatibilă și cu cerneala rigidă LH-100, rezistentă la zgârieturi și la diferite substanțe chimice.

Printre caracteristicile comune ale seriei UJF se numără și posibilitatea de a fi integrate în linii de producție automatizate deja existente, care includ brațe robotice și sisteme de transport. Mimaki sprijină acest demers prin soluții software care permit crearea de fluxuri de producție neîntreruptă și neasistată de operatori, chiar și în procesele de imprimare cu date variabile. Prin opțiunea „Kebab” echipamentele din seria UJF pot printa direct pe obiecte de formă cilindrică, inclusiv cu efecte speciale date de cerneala albă (opacitate mare).

Totodată, echipamentul poate utiliza Software-ul RIP care combină ușurința în utilizare cu înalta peformanţă. Software-ul RasterLink7, dezvoltat recent, este echipat cu funcții mai utile și mai avansate. Cu o viteză de procesare RIP, utilizabilitate și productivitate crescute, acest software prezintă următoarele caracteristici:

  1. Îmbunătățește reproductibilitatea efectelor speciale (cum ar fi transparența) datelor PDF.
  2. Procesează rapid rapid datele PDF pentru o productivitate crescută.
  3. Imprimă datele variabile prin funcția de imprimare variabilă.
  4. Afișează setările utilizate frecvent și ferestre pop-up.

Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova – vă invită să luați legătura cu specialiștii săi pentru a afla mai multe informații despre cele mai noi oportunități creative facilitate de echipamentul de imprimare UV-LED flatbed de format mic Mimaki UJF 3042 MkII e.

www.geko.ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide