Mimaki lanseză următoarea generație de imprimante pentru textile: TX300P-1800 MkII

Mimaki, lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni, a lansat noua gamă de echipamente TX300P-1800 MkII, care dublează oportunitățile utilizatorului de a-și dezvolta afacerea.

Noile utilaje oferă posibilitatea de a comuta între imprimarea prin sublimare cu hârtie de transfer și imprimarea direct pe textile.

„Acest model va duce mai departe succesul imprimantei TX300P-1800 prin îmbunătățirea capacităților echipamentului, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de o versatilitate crescută în ceea ce privește gama de materiale pe care le pot imprima, care variază de la țesături din poliester până la fibre din bumbac și cânepă”, a declarat Michael Maxwell, Senior Manager la Mimaki SUA.

Noul model lucrează cu materiale ce pot avea o lățime de până la 2 metri și permite trei combinații diferite de cerneală: pigment/sublimare directă, pigment/sublimare prin transfer sau sublimare directă/sublimare prin transfer. Toate tipurile de cerneală sunt disponibile în rezervoare de câte doi litri, controlate de sistemul Mimaki Bulk Ink 3 (MBIS3) care a fost proiectat pentru a reduce costurile și a permite imprimarea fără supraveghere.

Imprimanta TX300P-1800 MkII va fi disponibilă în SUA, Canada și America Latină începând cu luna noiembrie 2019, urmând în anul 2020 să fie disponibilă și în Europa.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide