Versatilul Mimaki TS100-1600 garantează costuri reduse în printul pe textile

Mimaki – lider global în producția de imprimante inkjet pentru formate de mari dimensiuni și sisteme de tăiere – a lansat la începutul anului noul echipament TS100-1600 destinat aplicațiilor de imprimare prin sublimare pe materiale textile.

Mimaki TS100-1600 se adresează pieței producătoare de articole textile și vestimentare care, urmare a diversificării nevoilor consumatorilor, a înregistrat în ultimii ani o creștere semnificativă pe segmentul imprimării la cerere. TS100-1600 face parte din „Seria 100” entry level de la Mimaki și poate imprima substraturi cu lățimea de până la 160 cm, la o viteză de maxim 70 mp/h – fiind aproape de două ori mai rapid decât alte modele asemănătoare.

Imprimanta este prevăzută cu o serie de funcții care asigură o calitate constantă a imaginii și o productivitate neîntreruptă, reducând astfel timpii de inactivitate:
• funcția de verificare a duzelor – NCU (Nozzle Check Unit) – detectează automat duzele înfundate cu ajutorul unor senzori și efectuează curățarea automată a acestora
• funcția de recuperare a duzelor – NRS (Nozzle Recovery System) – înlocuiește automat duzele defecte; astfel, când duzele înfundate nu pot fi curățate corespunzător, nu este necesară oprirea procesului de imprimare deoarece NRS va înregistra duzele înfundate, permițând sistemului să le utilizeze în continuare doar pe cele funcționale
• funcția DAS (Dot Adjustment System) ajustează automat volumul picăturilor de cerneală

În plus, sistemul MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System 4) corectează automat defectele de imprimare de tip banding sau distribuirea inegală a culorii. TS100-1600 este compatibil cu ambele soluții software RIP ale Mimaki – TxLink4 Lite și RasterLink7 – iar la achiziționarea echipamentului clienții pot opta pentru oricare variantă ca parte din pachetul standard.

Deoarece tiparul digital nu necesită plăci de imprimare, Mimaki TS100-1600 permite realizarea unei lucrări chiar și într-un singur exemplar, ceea ce reduce semnificativ costurile pe care le implică volumele mici de producție. Echipamentul poate fi setat să imprime și în modul „calitate practică” (46 mp/h) sau „înaltă calitate” (19 mp/h), la rezoluții de 360 dpi, 600 dpi, 720 dpi sau 900 dpi (Bl,M,Y,K), pe substraturi de maxim 1 mm grosime, acceptând role de material textil de 45 kilograme, cu diametru de maxim 250 mm. Imprimanta este de asemenea prevăzută cu rezervoare de cerneală de 1 litru – o premieră pentru această gamă – și sisteme automate de tăiere, bobinare și rebobinare.

Imprimanta TS100-1600 este disponibilă în portofoliul Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide