Compass – compania din Craiova care produce echipamente de gravare cu laser

Înființată în 2006, Compass este producătorul gravatoarelor laser industriale Helios, fabricate la calitate europeană. Firma a pornit la drum încercând să corecteze condițiile întâlnite pe piața românească precum lipsa totală a suportului tehnic, ignoranța și service-ul inexistent. Compass este totodată distribuitor de echipamente pentru industria de semnalistică și producție publicitară, printre partenerii săi numărându-se și Graphtec. Adrian Maftei – Service Manager – este cel care a discutat cu reporterii AFP în cadrul târgului Print&Sign 2019 despre motivele pentru care merită să apelați la serviciile Compass

Citeste »
Viscom 2020 (sursa - viscom, Behrendt și Rausch)

Germania stabilește direcțiile industriei la începutul lui 2020

Germania a fost scena marilor evenimente ale industriei începând cu a doua săptămână a noului an. Prin cele două expoziții din Düsseldorf – PSI și Viscom între 07-09 ianuarie – și Heimtextil în Frankfurt – 7-10 ianuarie – noile trenduri în materie de produse promoționale, semnalistică, tipar digital și decorațiuni textile pentru interior au adus mii de vizitatori și expozanți în cadrul unor evenimente care de data aceasta pot fi considerate o repetiție la scară mai mică pentru drupa. Noutățile, inovațiile și tehnologiile expuse alcătuiesc un tablou complex pentru aceste industrii efervescente, aflate în schimbare constantă.

Citeste »
Banner 3D Box

Bannerele “3D Box” redefinesc publicitatea outdoor

Unele dintre cele mai interesante aspecte ale printului de mare format sunt reprezentate de noile tehnologii dezvoltate, fie că este vorba despre programe software, echipamente sau substraturi de imprimare. Un astfel de exemplu sunt bannerele textile tensionate, cunoscute și sub numele de bannere “3D Box”. Aceste instalații care atrag toate privirile sunt o metodă eficientă de publicitate outdoor și pot fi utilizate în marile centre comerciale, oferind o multitudine de beneficii clienților.

Citeste »

Cum se poate obține calitatea fotografică în print

“Calitatea fotografică” este un concept des utilizat în industria grafică. Însă este oare o tehnologie de imprimare capabilă să redea o grafică la o calitate atât de înaltă, încât printul final să semene cu o fotografie? Cererea pentru produse personalizate este în creștere, iar acest lucru implică adesea imprimarea unor imagini pe diverse tipuri de substraturi. Însă care este cea mai eficientă metodă de a reda imagini la calitate fotografică?

Citeste »

Fotografia pe lemn

Fotografiile imprimate pe lemn de molid, zadă sau abachi se numără de câțiva ani printre preferatele amatorilor de decorațiuni pentru interior. Aceste produse au devenit populare datorită aspectului unic oferit de culoarea și structura materialului natural.

Citeste »

CIM Market – Urmărim excelența în susținerea comerțului modern

CIM Market Consulting – în frunte cu dedicatul Director de Marketing și CEO, Cristian Cimpu – continuă să fie un adevărat centru de excelență, mândrindu-se cu peste 25 de ani de experiență în marketing și publicitate, din care peste 15 în propria companie, timp în care un set de valori au fost respectate cu sfințenie, în ciuda adaptărilor naturale la nevoile clienților: Respect, Excelență, Integritate. La acestea se mai pot adăuga încă două: Familie și Atitudine. Vorbind despre noile transformări din cadrul companiei sale, Cristian Cimpu povestește cum a gândit și a implementat o strategie atât de sănătoasă

Citeste »

DRYTAC a furnizat materialele adezive pentru elementele de grafică amplasate pe podea la FESPA 2019

În cadrul expoziției FESPA Global Print Expo 2019 au fost prezentate o mulțime de produse de la Drytac – producătorul internațional de materiale autoadezive pentru semnalistică și print de format mare – pe care vizitatorii au avut ocazia să le întâlnească pretutindeni.
Ocupând 6 dintre cele 18 hale ale complexului expozițional Messe München din Germania în perioada 14 – 17 mai, FESPA Global Print Expo 2019 a fost cea mai importantă expoziție din Europa dedicată printului de mare format, acoperind o gamă variată de aplicații. Așadar a reprezentat mediul ideal pentru Drytac de a-și prezenta portofoliul extins de produse

Citeste »
PSI 2019 (sursa: PSI/Behrendt și Rausch)

Germania începe anul în forță cu trei expoziții de top

Germania este una dintre cele mai dezvoltate economii, a treia din lume ca importanță după Statele Unite și Japonia, a cincea din lume în ceea ce privește puterea de cumpărare și prima din Uniunea Europeană. Este cel mai mare exportator și al doilea importator de bunuri. Iar economia acesteia depinde în mare măsură de industrie.

Citeste »

Canon a dezvăluit la FESPA 2018 noi oportunități de dezvoltare a afacerilor

Cu cea mai mare prezență de până acum la o expoziție FESPA, Canon a prezentat la ediția de anul acesta – în cadrul unui stand care a măsurat 620 m² – o diversitate de soluții pentru tiparul roll-to-roll și flatbed, decupare și automatizarea fluxului de lucru, oferind în același timp exemple de aplicații ce pot fi realizate prin intermediul tehnologiei dezvoltate de Canon, de la elemente de semnalistică indoor și outdoor până la produse care se adresează piețelor de decorațiuni interioare și de ambalaje personalizate

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide