Durst obține participația majoritară în cadrul Vanguard Digital Printing SUA

Durst, producător de tehnologii avansate pentru imprimare și producție digitală, își consolidează poziția în industria grafică din SUA prin achiziționarea pachetul majoritar de acțiuni al companiei Vanguard Digital Printing Systems, cu sediul în Lawrenceville, Georgia. Vanguard Digital este producător de sisteme de imprimare pentru sectoarele de semnalistică, decorațiuni și ambalaje.

Citeste »

Cum s-au adaptat angajații la lucrul remote pe perioada pandemiei

Mulți angajați încă încearcă să înțeleagă cum pot lucra mai eficient de acasă în timp ce pandemia Covid-19 continuă. Deși unii au descoperit la începutul acestui an că schimbarea biroului de la serviciu cu biroul de acasă a fost una relativ simplă, alții au lucrat mai greu fără dispozitivele pe care se bazau de obicei zilnic

Citeste »
Avocat Dr. Constantin Neacșu - Baroul București Tel.: 0744244852

Ecologia ne va da noi bătăi de cap

Toate societățile vor trebui de anul viitor să colecteze separat biodeșeurile – stabilește o lege apărută în 20 august în Monitorul Oficial. Cei care nu vor respecta obligația vor putea fi amendați de Garda de Mediu cu câteva sute sau chiar zeci de mii de lei. Prin Legea nr. 181/2020 privind gestionarea deşeurilor nepericuloase se introduc obligații noi de la 1 ianuarie 2021, obligații care privesc atât persoanele fizice cât și pe cele juridice.

Citeste »

Aplicațiile și miturile hârtiei sintetice

Istoria hârtiei sintetice începe în anul 1970 atunci când Union Carbide – companie chimică americană deținută în prezent de Dow Chemical Company – a introdus pe piață alături de Mead Paper Company filmul mat semitransparent realizat din polipropilenă (PP) numit Ucar. Acesta era rezultatul unei colaborări dintre industria petrochimică și cea forestieră, încurajată de prețurile foarte mici ale petrolului de la acea vreme

Citeste »

Premisele relansării mediului de afaceri românesc: încredere proactivă sau faliment

Revista financiară britanică The Economist a publicat recent un articol despre modul în care companiile și-ar putea reveni în contextul actualei recesiuni provocate de pandemia cu noul coronavirus. Însă orice pronostic este greu de estimat dat fiind că e nevoie să mai treacă o perioadă, poate chiar câțiva ani, până când efectele complete ale acestei pandemii vor putea fi analizate complet din punct de vedere economic.

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide