Gratuit

Adriano Company 96 SRL

Descriere companie:

Adriano Company ’96 este o companie specializatã în domeniul productiei de ambalaje pentru industria alimentara având o experientã in domeniu de peste 12 ani.

Combinând inovatiile tehnologice cu productivitatea, compania noastra ofera produse de o calitate excelenta in orice cantitate, putand fi personalizate cu logo-ul clientului.

Intreaga gama de produse oferite spre vanzare de catre compania noastra este omologata de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci cu scopul de a ne proteja ideile si a putea ajuta clientii in alegerea originalului.

Produsele sunt oferite intr-o diversitate de forme si dimensiuni avand o retea de distributie pe teritoriul tarii in majoritatea judetelor.

Managementul competitiv si personalul calificat au reusit sa asigure o traiectorie ascendenta companiei, fapt dovedit de numeroasele distinctii si diplome obtinute de-a lungul activitatii.

Calitatea produselor, flexibilitatea si rapiditatea in a raspunde cerintelor clientilor este ceea ce ne face competitivi atat pe piata interna cat si in afara granitelor tarii în ultimii ani cu precadere.

Activitatea companiei respecta normele de mediu venind în sprijinul acestuia cu produse biodegradabile si reciclabile.

  • Hartie pergament
  • Hartie albita pentru ambalaj
  • Hartie cu polietilena
  • Carton duplex, mucava
  • Carton microondul ( albit cu polietilena )
  • Tavite din carton pentru prajituri

Adriano Company '96 produce si imprima, folosind o linie moderna de masini specializate, intreaga gama de ambalaje gofrate, de unica folosinta, destinate comertului de produse alimentare, in special pentru cofetarii, patiserii, pizzerii, precum si fast-food-uri.

Produsele sunt realizate din materii prime speciale pentru industria alimentara, fiind ambalate ermetic pentru asigurarea unor conditii de ingiena sporita.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3528/1996
CUI: 8393096
Adresă: Str. Retortei 37, Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide