Gratuit

Alba Print SRL

Descriere companie:

Clientul este partenerul nostru. Clientul este partenerul nostru cel mai important. Satisfacerea nevoilor si dorintelor sale se afla în centrul tuturor activitatilor noastre. Aspiratiile noastre sunt: clienti prosperi si satisfacuti.
Inovatia - O provocare. Inovatia nu reprezinta pentru noi numai o necesitate economica, ci si o provocare permanenta de a raspunde nevoilor pietei, si de a ne orienta spre altele noi.
Colaboratori motivati. Capitalul nostru cel mai important sunt colaboratorii care se afla legatura strânsa cu clientii. Noi îi sustinem, îi încurajam si îi motivam în a mentine un contact permanent cu clientii.

Relatii durabile cu furnizorii. Cultivam o relatie strânsa cu furnizorii. Baza unui parteneriat de lunga durata consta într-o identificare a acestora cu cerintele noastre de calitate, precum si cu filozofia noastra de actiune.
Responsabilitate fata de mediu. Ne straduim de asemenea sa orientam constant productia noastra în sensul protejarii mediului înconjurator.
Calitate fara compormis. Ne straduim sa îmbunatatim constant tiparul si prestatia noastra, de la care nu dorim sa facem nici un rabat.

Etichete

Etichete Decorative

 • Etichete pentru design de ambalaje
 • Etichete cu efect metalic
 • Etichete cu efect No-Label-Look
 • Etichete translucide cu efect tridimensional
 • Etichete in relief

Etichete Multifuncționale

 • Etichete pentru identificare facila
 • Etichete pre-tiparite pentru imprimarea ulterioara a datelor variabile
 • Etichete pentru inchideri multiple
 • Sigiliu de protectie
 • Etichete pentru produse cilindrice
 • Etichete în format plan

Pliante, tipizate și alte tipărituri

 • Pe baza aceluiași procedeu tehnic de obținere ca și etichetele, pliantele, fluturașii, broșurile, mapele de prezentare, revistele, carțile de vizită, precum și gama largă a tipizatelor constituie un alt segment important al activității noastre, cu scopul de a veni în ajutorul clienților noștri în activitatea de gestionare și administrare a procesului tehnologic, precum și de promovare cât mai eficientă a produselor proprii pe piata concurențială.

Selecție de culoare și design

 • Selecție de culoare pe film
 • Prin serviciile de editare și prelucrare imagini, design, se machetează produsele d-voastra beneficiind de cele mai actuale platforme de lucru PC și de cele mai recente programe Corel Draw, Adobe Illustrator.

Concepțiile grafice realizate pot fi tipărite sau doar listate pe filme tipografice sau procesate pe plăci tipografice.

Sisteme de etichetare

 • Alba Print oferă soluții în domeniul sistemelor de etichetare. Aceste sisteme reprezintă de fapt linii de etichetare complete, integrate în fluxul tehnologic al producătorului.

Consultanță

 • Clienții Alba Print sunt asistați de consilieri specializați în acest domeniu, care interacționează cu o echipă complexă formată din specialiști din sectorul design și machetare, tipar, logistic, economic, etc. Astfel clientul are un singur interlocutor, dar beneficiază de tot know-how-ul procesului.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J01/751/1992
CUI: 1772556
Adresă: Strada 1 Mai 97, Petrești, Romania
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide