Gratuit

ALEN GABRIEL SRL

Descriere companie:

S.C. ALEN GABRIEL S.R.L. produce o gamă variată de ambalaje din carton pentru diverse domenii de activitate. Producem cutii clasice şi industriale, cutii cu grad de complexitate mai mare (cu autoformare), caşerate şi plastifiate, bag in box-uri, separatoare, cutii de fructe şi legume, cutii pizza, etc. Tipărirea pe cartonul ondulat, atât albit cât şi natur, se poate realiza în două culori distincte plus două derivații de culoare, la cea mai înaltă rezoluție.

Calitatea produselor noastre este garantată de nivelul ridicat de performanţă al mașinilor pe care le folosim în procesul de producție a cutiilor de carton, dar şi de profesionalismul şi priceperea operatorilor.

Suntem pregătiți pentru a satisface cele mai înalte exigenţe ale clienților, realizând practic o gamă foarte largă de produse, din orice tip de carton, adaptat cu grijă la specificațiile fiecărui produs în parte.

Prin promptitudine şi seriozitate am reușit să ne impunem pe piaţa ambalajelor din carton. Tratăm cu maximă responsabilitate orice comandă primită de la clienți, respectând întotdeauna termenele asumate în realizarea acesteia.

— AMBALAJE DE CALITATE
Calitatea produselor este una dintre prioritățile noastre. Suntem de părere că doar un produs de calitate ne va impune pe piaţă în faţa concurenței. Folosim cele mai bune materiale pentru a obține cele mai bune produse.

— MAŞINI PERFORMANTE
În procesul de producție folosim mașini / utilaje performante care asigură o viteză mare de prelucrare, o execuție precisă şi influențează în mod direct calitatea ambalajelor / cutiilor pe care le producem.

— PERSONAL CALIFICAT
Întregul proces de producție a ambalajelor din carton este asistat de personal calificat, special instruit pentru folosirea şi întreținerea mașinilor din dotare. Materiale de calitate + mașini performante + personal instruit = ambalaje de calitate.

— CLIENŢI MULTUMIŢI
Sutele de clienți mulţumiţi sunt dovada incontestabilă a calității produselor şi serviciilor noastre. Şi suntem mândri de acest aspect! Solicită acum oferta noastră şi alătură-te lor!

PRODUSE:

AMBALAJE VINURI
Pentru transportul, distribuția şi prezentarea vinurilor, va fi întotdeauna nevoie de ambalaje de calitate, perfect proiectate şi bineînțeles atractive. ALEN GABRIEL vă poate ajuta în acest sens, oferindu-vă soluții profesionale variate, personalizate şi estetice pentru ambalarea vinului.

Mașinile specializate performante de care dispunem şi materialele de calitate folosite ne ajută în obţinerea cutiilor pentru ambalat vinuri perfect adaptate nevoilor clienților.

Bogata experiență acumulată în producția unor asemenea ambalaje ne recomandă înaintea multor producători.

AMBALAJE PIZZA
Producem cutii pizza universal sau cutii personalizate în 1-2 culori cu 2 derivații de culoare:
280 x 280 x 35 mm
300 x 300 x 35 mm
320 x 320 x 35 mm
420 x 420 x 35 mm.

AMBALAJE TORT
Cutie tort-microondul, 295 x 295 x 160 mm.

AMBALAJE PIŞCOTURI ŞI FURSECURI
Cutii caşerate în policromie, plastifiate în interior.

AMBALAJE FRUCTE ŞI LEGUME
La acest tip de cutii folosim cartonul KRAFT, acesta fiind cel mai indicat pentru utilizarea ambalajelor în mediul umed, sau putem folosi orice alt tip de carton pentru care optează clientul.

ŞERVEŢELE LA CUTIE
Cutii albe simple: cu 150 buc, 200 x 200 mm
Cutii personalizate: 100 buc, 200 x 200 mm

CUTII ŞI CARTOANE DE PLIERE
Sunt folosite îndeosebi în industria textilă (cutia OYSHO din imagine are dimensiunea 600 x 400 x 400 mm)

CUTII PENTRU PEPENI (OCTABINE)
Octabinele sunt cutiile pentru pepeni având dimensiunile:
1200 x 800 x 1100 mm
1200 x 800 x 1200 mm.
Cartonul folosit este un carton special în 7 straturi.

AMBALAJE MOBILĂ
Producem ambalaje pentru mobilă de diverse dimensiuni. Cutiile din imaginile alăturate au dimensiunile: 600 x 500 x 1100 mm.

 

UTILAJE:

Utilajele performante (modelare, debitare, tipărire, etc.) din dotare ne ajută în creșterea competitivității pe piaţa ambalajelor din carton prin viteza de procesare şi calitatea excelentă a produselor obținute.

Utilajele cu care lucrăm:

  • Flexo-slotter
  • Mașină de cașerat
  • Mașină de plastifiat
  • Ştanță plană
  • Ştanță-portofel
  • Mașină de tăiat şi biguit
  • Ghilotină
  • Mașină de șerveţele

 

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J36/303/1997
CUI: 9522121
Adresă: Str. Roşiori nr. 2, Măcin, jud. TULCEA, cod 825300
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide