Gratuit

BDN TEAM SRL

Descriere companie:

Cand spunem pungi de hartie, pungi personalizate, sacose de hartie, sacose sau pungi de cadouri, ne referim la acele pungi, realizate din hartie frumos colorata care ne fura ochii.

Pungile produse de compania noastra pot fi realizate din diferite tipuri de hartie imprimata cu ceea ce doriti dumneavoastra, iar in final pot fi lacuite UV, plasticate mat sau lucios sau lacuite simplu.
Pungile de hartie care au imprimate pe ele sloganul, sigla, numele companiei dumneavoastra sunt ideale in cazul participarii la targuri, expozitii, seminarii, intalniri de afaceri, indeosebi atunci cand aveti de oferit materiale de prezentare.
Sacosele de hartie au inceput sa fie tot mai folosite si in preajma sarbatorilor cand companiile ofera diferite cadouri colaboratorilor, furnizorilor, clientilor.

Pungile personalizate sunt extrem de folosite si la sfarsitul de an cand se ofera angajatilor anumite cadouri in pungile companiilor respective.
Chiar si acum in perioada de criza, folosind pungile de hartie va remarcati intre competitorii dumneavoastra

Pungi de hartie (sacose de cadouri) din hartie kraft

Pungile de hartie kraft sunt realizate din hartie kraft care poate fi de import sau autohtona. Hartia necesara confectionarii pungilor se gaseste la diferite gramaje. Pungile de hartie se pot imprima la una doua culori in functie de cerintele clientului. De obicei aceste pungi nu mai sufera operatii de lacuire sau infoliere. Pungile de cadouri vor fi prevazute cu snur textil si cu intaritoare.

Pungi de hartie (sacose de cadouri) din hartie offset

Pungile de cadouri din hartie offset sunt realizate din hartie offset de 120-170 gr/mp in functie de marimea pungii. Hartia offset folosita la fabricarea acestor pungi este de import si se poate imprima cu de la o culoare pana la policromie. Pungile de hartie realizate din hartie offset au un aspect placut mai ales atunci cand au o culoare pe suprafata totala.De obicei aceste pungi de hartie nu mai sunt infoliate sau lacuite uv. Pungile de hartie sunt prevazute cu snur textil si cu intaritoare.

Pungi de hartie (sacose de cadouri) din hartie cretata

Pungile de cadouri din hartie cretata sunt realizate din hartie dublucretata lucioasa sau mata cu gramaje de la 130-250 gr/mp in functie de marimea pungii. Hartia cretata folosita la fabricarea acestor pungi este de import si se poate imprima cu de la o culoare pana la policromie. Pungile de hartie realizate din hartie cretata pot fi infoliate lucios sau mat,lacuite uv sau lacuite simplu.Se recomanda ca pungile de hartie realizate dinaceste tipuri de artie sa fie infoliate sau lacuite uv. Pentru clientii pretentiosi care doresc o punga deosebita se poate face lacuire Uv selectiva, aplicare folio, sau embos. Pungile de hartie sunt prevazute cu snur textil si cu intaritoare.

Cutii caserate

Putem realiza diferite modele si dimensiuni de cutii din carton ondulat peste care se poate casera hartie imprimata infoliata si neinfoliata. Cartonul ondulat poate avea diferite grosimi iar hartia care vine caserata poate fi offset sau dublucretata. Gramajul minim al hartiei care se casereaza este 120 gsm si poate fi hartie offset sau cretata. Pentru o calitate mai ridicata a cutiei se poate ca hartia sa fie infoliata lucios sau mat sau lacuita selectiv dar poate ramane si varianta simpla doar cu lac

  • Pungi personalizate
  • Pungi nepersonalizate
  • Pungi de nunta
  • Sticle
  • Pet-uri
  • Meniuri
  • Etichete
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/3564/2005
CUI: 18018337
Adresă: STR. ARINILOR 18, Cluj Napoca
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide