Gratuit

BOFIPACK ROMANIA SRL

Descriere companie:

Dotata cu cele mai moderne masini si tehnologii BOFIPACK Romania foloseste numai materiale certificate pentru uzul alimentar, pentru a asigura o calitate inalta a produselor.

SC BOFIPACK ROMANIA SRL a fost infiintata in anul 2001, este cu capital integral romanesc avand in dotare o linie de fabricatie ultramoderna, de mare productivitate condusa de un calculator de process.

Utilajele liniei de fabricatie au fost achizitionate de la firme renumite ca SIEMENS, BONFIGLIOLI, LAMBORGHINI, S.C.E.I. Italia etc…

Printre beneficiarii nostri se numara KRAFT FOOD (filiale din FRANTA, BELGIA, GRECIA, BULGARIA SI ROMANIA), CADBURY (filiala din ROMANIA), SUPREM GROUP, MODARES FOOD, BUCURIA CHISINAU, HEIDI CHOCOLATS SUISSE, PERFETTI VAN MELLE etc.

PRODUSE OFERITE DE BOFIPACK

Pernite din hartie pentru ambalat Praline in cutii pot fi in 3-5-7 straturi de hartie cu bulina mare sau mica, finisate in diferite forme (dreptunghi, triunghi, inimioara si alte forme). La fabricarea pernitelor se utilizeaza hartii satinate tip MG BLEACHED, cretate, rezistente la grasimi sau folie BOPP.

BOFIPACK Romania SRL este dotata cu utilaje ce pot produce hartie stratificata tiparita cu model continuu sau la punct fix prin procedeul rotogravura. Hartia industriala pentru ambalat mobila, sticlarie sau produse ceramice, este in 3 sau 5 straturi, in suluri de 100 cm latime fabricata din hartii albe si naturale tiparite.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/540/2001
CUI: 14143167
Adresă: CALEA REPUBLICII 207, Bacău
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide