Gratuit

BOLTIBROM SRL

Descriere companie:

Tiparim din 1993.

Cu o experienta de peste 20 ani de activitate si responsabilitatea fata de fiecare lucrare în parte va oferim servicii de tipografie de calitate. Promovam o relatie bazata pe respect onestitate si corectitudine, solutiile oferite de noi contribuind la succesul afacerii tale si implicit la succesul nostru.
Prin serviciile oferite, încercam sa obtinem respectul pe care îl acordam noi însine clientilor nostri. Produsele realizate de societatea noastra ating standardele de calitate europene la costuri scazute.

Inca de la infiintare, obiectul principal de activitate il constituie serviciile si productia tipografica. Pentru lucrarile executate la noi, asiguram tot lantul de operatiuni necesare, incluzand conceptie si realizare grafica, pregatire de tipar, tipar si o gama diversificata de finisari.

Avem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa realizeze in conditiile cele mai bune toate solicitarile dumneavoastra, ne-am adaptat la schimbari si am înteles esentialul ... clientul este cel mai important. Pe langa legile tiparului profesionist, am respectat aceasta regula si întotdeauna a dat roade. Am optat pentru relatia directa cu beneficiarul final, astfel inlaturam neintelegerile cauzate de intermediari.

Seriozitatea, discretia si atenta intelegere a nevoilor clientului fac parte dintr-un ansamblu de calitati pe care firma noastra il pretuieste.

Daca ai nevoie de tipar noi te putem ajuta: brosuri, afise tiparite, pliante, fluturasi, mape de prezentare, carti de vizita, carti, calendare, cataloage, etichete, brosuri, etichete autocolante, registre, foi volante, foi cu antet si multe altele.

In plus poti beneficia de o calitate exceptionala, de preturi promotionale in functie de volumul tiparit, precum si de o asistenta profesionala.
Suntem permanent ocupati de investirea in echipamente tipografice pentru a satisface cerintele pietei tipografice.

Suntem o tipografie flexibila pregatita sa satisfaca toate cerintele dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de tipar digital (tiraje mici) fie ca aveti nevoie de tipar offset pentru tiraje medii si mari. Dispunem de personal calificat pentru a asigura servicii de calitate.

 

Editura Boldas

Infiintata in 1994, editura Boldas este un brand al tipografiei Boltibrom. Pe zi ce trece un numar tot mai mare de autori apeleaza la serviciile noastre.

De-a lungul anilor s-au tiparit atat lucrari de beletristica cat si lucrari de specialitate, lucrari pentru elevi si studenti cat si lucrari pentru cititorul obisnuit.

Incercam sa pastram o legatura stransa intre editor si autor, o colaborare fructuoasa pentru lucrari de calitate.

 

SERVICII

 • Stantari
 • Embosari
 • Laminari
 • Ambalaje
  • Ambalaje Carton
  • Ambalaje Hartie
  • Ambalaje Diverse - Hartie de ambalat cadouri tiparita personalizat, conform grafica solicitata.
  • Ambalaje Servicii - Sunt asigurate si serviciile conexe si serviciile de finisare a ambalajelor, creatie ambalaj design structural, precum si transport gratuit in Bucuresti.
 • Folio
 • Inscriptionari auto - Colari auto - Executie de inscriptionari auto policromie folosind autocolant oracal. de inalta calitate. rezistent la intemperii si spalari repetate.

UTILAJE TIPOGRAFICE

 • Alte utilaje
 • Mașini de tipărit plane
 • Mașini pre-press
 • Utilaje finisare
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J13/925/1994
CUI: 5806228
Adresă: Str. Mihai Viteazu Nr. 121, Constanta
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide