Gratuit

CUBIX PACK SRL

Descriere companie:

Tipografie in toata puterea cuvantului
De tiparirea hartiei se ocupa o imprimerie. O tipografie face mai mult - tipareste orice hartie, dar si alte materiele: carton, PVC sau folie metalica. In plus, gaseste solutii personalizate pentru clientii sai, inventeaza produse noi, taie hartia in orice forma posibila, stanteaza, embosseaza, prelucreaza detalii spectaculoase. Cand face toate acestea la o calitate exceptionala, in termenul stabilit si la un cost avantajos, abia atunci, este intr-adevar o tipografie buna.

Calitate. Termen. Pret.
(extras din dictionarul de intelepciune Ex-Libris)

Repede, ieftin si bine. Intelepciunea populara spune ca nu se poate - toate trei in acelasi timp. Noi am pornit mereu de la intrebarea: cum sa livram la cea mai buna calitate, in termenul stabilit, la un pret convenabil pentru client?
Am ajuns la concluzia ca e nevoie de organizare buna si de automatizarea proceselor. Este esential sa ascultam atent clientii si sa raspundem rapid si creativ la problemele lor. Si, mai ales, este nevoie de obsesia lucrului bine facut, de la primul pana la ultimul angajat.

Asadar, ne pare rau sa contazicem intelepciunea populara, dar la noi se poate.

Produse complexe

Munca noastra este in esenta simpla: tiparim hartia si o prelucram pana ii dam forma unui obiect util. In fond, aceasta este munca oricarei tipografii. Diferenta o face modul de prelucrare al obiectelor pe care stim la le creem si atentia la detalii. De asemenea, tiparim si pe alte materiale decat hartia: metal, plastic, PVC. Cautam sa venim mereu cu solutii creative la problemele clientilor nostri.

Digipack-uri
Suntem lideri nationali in productia de ambalaje din carton pentru discuri audio-video. Digipack-ul este cea mai moderna si eleganta forma de a "imbraca" discuri (CD-uri sau DVD-uri) precum si alte produse specifice: caduri bancare, carduri pentru hoteluri, mini-discuri, obiecte promotionale.

Ambalaje de produs
Suntem un jucator important in piata ambalajelor de produs - standard sau personalizate. In ultimii ani, am lucrat cu marii producatori din industria alimentara, in mod special pe piata inghetatei. Am invatat de la ei cat de importante sunt ambalajele in procesul de cumparare. Am investit permanent in specializarea si tehnologizarea tipografiei pentru producerea unor ambalaje de top, cu care clientii nostri sa faca diferenta la raft.

Solutii inovatoare
Standardizarea este solutia celor mai multe tipografii in fata cerintelor naturale a clientilor: pret bun, termen rapid si calitate. Pe langa aceasta maniera de a rezolva probleme, noi am hotarat sa lasam usa deschisa invotatiei. Ne bucura cand un client intra la noi si spune "am nevoie de o solutie", "am acest produs si vreau sa-l ambalez cat mai atractiv". Este momentul in care putem sa aratam punctul nostru forte: solutiile creative.

Arta este in detalii

Un tipar bun este un bun inceput. In orice lucrare, finisajele sunt esentiale. Ele fac ca produsul final sa arate impecabil, sa-si servesca scopul.

In ultimii ani, ne-am straduit in primul rand sa acoperim o gama cat mai larga de finisaje, la o calitate exceptionala. La fel de important pentru noi a fost sa automatizam procesele asftel incat, pe langa calitate, sa putem oferi clientilor nostri volume mari in timp scurt si la costuri competitive.

Hartii speciale. Alte materiale

Avem mii de tipuri de hartie, cu diverse texturi sau grosimi, pe care tiparim la o calitate impecabila. Ne mandrim ca putem tipari pe materiale speciale: folie metalica, PVC sau cartoane de legatorie.

Tipar lenticular

Tiparul lenticular este un finisaj cu rezultate vizuale spectaculoase. Permite suprapunerea mai multor imagini si vizualizarea lor succesiva prin rotirea obiectului. Astfel se obtin ambalaje sau tiparituri creative.

Lacuire

Prin aplicarea lacului offset dam stralucire produselor pe care le creem.
Lacul UV accentuaza detaliile si da eleganta materialelor. Putem interveni cu lacuri speciale sau glitter pentru a accentua ca produsul este de lux.

Infoliere metalica. Tipar pe metal

Infolierea este un finisaj complex, care creste mult valoarea produsului si ii da stralucire, reflexii interesante si o nota de pretiozitate.

Stantare

Pe scurt, stantarea inseamna posibilitatea de a taia forme complexe in hartie. Pentru ca la noi procesul este automatizat, se mai adauga si alte avantaje: volume mari, timpi record si costuri competitive.

Embosare

Emboss-ul scoate in relief un detaliu - un scris, o sigla, un simbol sau alt detaliu semnificativ. Se poate face simplu, pe hartie (ca un timbru sec) sau insotit de tipar si lac selectiv, pentru o mai buna evidentiere.

Lipire si constructie de obiecte

Pentru obiectele noastre standard - digipack-uri, plicuri pentru discuri - lipirea si constructia obiectelor se face automatizat. In cazul obiectelor speciale, fiecare bucata este tratata separat si finisata perfect.

Plastifiere. Falturire. Capsare. Spiralare.

Acestea sunt probabil printre cele dese si mai simple finisaje. Noi facem diferenta prin grija cu care sunt executate si prin capacitatea noastra de a le reproduce rapid in volume mari, cu ajutorul masinilor speciale.

Plastifierea ofera hartiei o tinuta mai ferma si o rezistenta mai mare. Putem realiza atat plastifiere mata cat si lucioasa, pe hartii si cartoane de diverse grosimi.

Productie publicitara

Departamentul de productie publicitara EX-LIBRIS a aparut ca o necesitate de acoperire a unei nise de piata, aceea a clientilor din zona de tipar offset care doreau pe langa tipariturile curente offset (ambalaje sau publicitare) si printuri de mari dimensiuni executate la aceeasi calitate ca si tiparul offset.

Departamentul EX-LIBRIS de productie publicitara ofera printuri de mari dimensiuni de calitate ireprosabila, elemente variate de semnalistica si publicitate outdoor si indoor, servicii de machetare si montaj, avand termene de livrare foarte scurte si preturi atractive.

Industria audio-video

 • Digipack-uri
 • Plicuri de CD
 • Mape de CD
 • Coperti de CD/DVD
 • Booklet-uri
 • Box-uri colective
 • Inele
 • Colectii

Industria alimentara

 • Cutii de produs individuale
 • Cutii colective
 • Etichete
 • Meniuri
 • Cataloage si brosuri
 • Promotionale: mape de prezentare, liste de preturi, afise, volante, voblere, shelftalkere
 • Etichete
 • Ambalaje de prezentare
 • Promotionale

Servicii si corporatii

 • Cutii
 • Ambalaje de card-uri (digipack-uri speciale)
 • Cataloge si brosuri
 • Pachete corporate: mape, foi cu antet, carti de vizita
 • Promotionale
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/950/2000
CUI: RO12636770
Adresă: STR. MOISE NICOARA 16 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide