Gratuit

DESIGN MEDIA COMPUTERS SRL

Descriere companie:

Producatori de etichete textile imprimate, etichete autocolante in rola dar si distribuitori pentru o gama larga de echipamente si produse utilizate pentru marcarea, etichetarea si ambalarea produselor, Design Media vine intotdeauna in sprijinul dumneavoastra pentru optimizarea activitatii, fie ca este vorba de birou, magazin, depozit sau sectie de productie.

Avem la dispozitie instrumentele necesare pentru a va sprijini atunci cand este vorba de optimizarea activitatii dumneavoastra, personalizate pe domenii de activitate, astfel incat alegerea dumneavoastra sa fie cat mai usoara si economica. Dispunem de echipamente de imprimare care ne permit a realiza o gama foarte diversificata de etichete. De la simple etichete autocolante cu informatii despre produs, etichete de compozitie pentru confectii, etichete cu coduri de bare pana la etichete imprimate in mai multe culori pe suport textil, autocolant sau carton, oricare ar fi profilul firmei dumneavoastra putem gasi impreuna solutia ideala pentru etichetarea produselor.

DESIGN MEDIA produce si comercializeaza o gama larga de etichete de la simple etichete tip coduri de bare pana la cele mai sofisticate etichete de prezentare a produselor.

Prin parteneriate cu cele mai mari firme din domenii diverse, putem asigura livrarea unei game foarte mari de produse si echipamente utilizate in MARCAREA, ETICHETAREA sau AMBALAREA produselor dumneavoastra. In acelasi timp beneficiati de promptitudine in executia comenzilor rapiditate in rezolvarea celor mai diverse probleme care pot aparea in decursul derularii executiei sau livrarii unui produs, asistenta tehnica specializata la cel mai inalt nivel.

Etichete autocolante neimprimate
Va punem la dispozitie o gama foarte de larga de etichete autocolante din hartie sau polietilena in diferite culori, dimensiuni sau tipuri de adezivi, dispuse in rola.

Etichete tip coduri de bare sau instructiuni
Acest tip de etichete chiar daca cel mai simplu este cel mai complex prin volumul mare de informatii care pot fi imprimate alfanumeric sau folosind tehnologia codurilor de bare.

De la simpla numerotare pana la informatii variabile complexe extrase din baze de date aceste etichete pot fi personalizate pe specificul dumneavoastra de activitate. Pentru mai multe detalii click aici.

Etichete autocolante imprimate
Atunci cand vrem sa vorbim de cresterea eficientei si reducerea costurilor pentru volume mari de produse care trebuie marcate si etichetate, folosirea etichetelor autocolante imprimate poate fi solutia ideala.

Imbinand eticheta de prezentare cu eticheta descriptiva si informatii folosind simboluri cu cod de bare obtinem un aspect elegant al produsului, evidentierea marcii, eficienta in productie.

Etichete textile de compozitie
Acest tip de etichete se adreseaza producatorilor din domeniul confectiilor textile, tricotaje, imbracaminte, decoratiuni interioare.

Inscriptionarea instructiunilor de intretinere a produsului sau marimea acestuia, se poate face pe materiale diverse functie de aplicabilitatea acestuia.

Etichete textile de compozitie si logo
Combinand eticheta de compozitie cu eticheta de marime si logo obtinem o eticheta peste standardul unei simple afisari a simbolurilor de intretinere, in acelasi timp crescand productivitatea si scazand costurile.

Atunci cand promovarea marcii proprii este o prioritate acest tip de etichete este cel mai potrivit a fi utilizat.

Etichete din carton - taguri
Utilizate pentru a evidentia informatii despre produs, completeaza eticheta de compozitie atunci cand vorbim despre confectii, aducand un plus de imagine pentru brandul dumneavoastra.

Atunci cand promovarea marcii proprii este o prioritate acest tip de etichete este cel mai potrivit a fi utilizat.

Etichete din carton - prezentare produs
Eticheta de prezentare poate fi o simpla imagine sugestiva sau o combinatie de elemente care ajuta la identificarea produsului si a marcii dumneavoastra.

Atunci cand promovarea marcii proprii este o prioritate acest tip de etichete este cel mai potrivit a fi utilizat.

Consumabile pentru etichete
Esti deja producator de etichete si ai nevoie de un partener care sa iti ofere stabilitate in aprovizionarea cu benzi textile, riboane sau etichete autocolante neimprimate?

Va putem oferii din stoc sau la comanda o gama diversa de materiale pentru etichete textile sau autocolante precum si riboane wax, wax/resin sau resin de cea mai buna calitate.

Dispozitive de aplicare
Instrumentul perfect pentru o etichetare rapida si exacta. Domeniile de aplicabilitate sunt diverse de la corespondenta, coletarie pana la etichetare pe fluxul de productie sau in depozite, acolo unde nu exista sisteme automatizate de aplicare a etichetelor.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J15/251/1994
CUI: 5175810
Adresă: Str. Trandafirilor 311 Pucioasa
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide