Gratuit

DISZ TIPO SRL

Descriere companie:

DISZ TIPO S.R.L. este un producător de tipărituri și ambalaje din carton care oferă partenerilor săi de pe piaţa internă şi internaţională o gamă variată de soluţii inovative de ambalare.

Cu un colectiv tânăr, al cărui membri, în decursul anilor, au devenit adevăraţi profesionişti, societatea noastră vă oferă soluţii pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului precum şi soluţii pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice (realizarea de cutii din carton) cu tehnici moderne de ambalare practicate în U.E. (colţare de carton, europaleţi de carton) în vederea satisfacerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

Oferim soluţii pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului offset sau digital, soluţii pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice (realizarea de cutii din carton) cu tehnici moderne de ambalare practicate în Uniunea Europeană, precum și un pachet complet de servicii de consultanţă, concepție grafică şi proiectare pentru ambalaje şi produse tipografice.

SCURT ISTORIC
Am început în 1992 cu o maşină Heidelberg Kord prin înfiinţarea unei mici tipografii generale. În 1998 se înfiinţează secţia de ambalaje din carton, având ca obiectiv principal proiectarea şi execuţia unei game largi de cutii din carton.

În perioada ce a urmat, respectiv anii 2000-2019, evoluția ascendentă a companiei a continuat prin crearea de noi spații de producție și administrative (ajungând în prezent la 4000 mp) și prin achiziția continuă de utilaje performante în vederea satisfacerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

Alături de produsele sale, caracterizate printr-o calitate remarcabilă, concepție grafică inedită și grija pentru protecția mediului înconjurător, Disz Tipo oferă partenerilor săi şi un pachet complet de servicii, cuprinzând consultanţă şi proiectare în domeniul ambalajelor şi produselor tipografice, precum şi o deservire rapidă şi flexibilă.

PRODUSE

  • Ambalaje din carton

Producem o gamă variată de ambalaje din carton ondulat, cutii clasice cu autoformare, cutii de tip palet, cutii imprimate sau cașerate, display-uri și separatoare, folosind materiale de calitate superioară, pentru a putea oferi soluții complete de ambalare și siguranță maximă la transport.

 — Cutii clasice
 — Cutii caşerate
 — Cutii duplex / triplex
 — Display

  • Elemente din carton stratificat

Producem o gamă variată de colțare, tuburi și elemente din carton, folosind materiale de calitate Bio, care înseamnă carton solid stratificat, laminat cu adeziv PVA pe bază de apă, pentru a putea oferi protecție la ambalare și siguranță maximă la transport.

 — Colţare din carton
 — Carton plat
 — Wrap around
 — Tuburi din carton
 — Saci gonflabili din hârtie
 — Ambalaj ramă
 — Paleți din carton
 — Picior de palet
 — Foaie de transfer

  • Tipar offset şi digital

Avem posibilitatea de a tipări offset pe suprafețe mari de până la 860mm x 1260mm sau digital la lățimi de 1370mm pe suport hartie/plastic sau 2400mm pe suport rigid. Putem realiza printuri în una-două culori, policromie sau culori speciale pe diverse tipuri de materiale.

SERVICII
Societatea noastră vă oferă soluţii pentru a realiza proiectele dumneavoastră în domeniul tiparului precum şi soluţii pentru ambalarea produselor dumneavoastră prin îmbinarea metodelor clasice cu tehnici moderne de ambalare în vederea satisfacerii cerințelor și exigențelor pieței interne și internaționale.

 — Proiectare
 — Design grafic / DTP
 — Legătorie
 — Asistenţă comercială
 — Logistică

Galerie video:Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/2970/1994
CUI: 6568310
Adresă: B-dul George Moroianu nr. 45, Săcele, Jud. BRAŞOV, cod 505600
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide