Gratuit

EDS ROMANIA SRL

Descriere companie:

EDS este tipografia lider pe piata romaneasca de tipar comercial, cu o capacitate de productie fara egal de patru prese de 48 de pagini, o presa de 32 de pagini si o presa de 16 pagini. Oferim o gama larga de servicii de tipar offset rotativ, prepress, finisare si logistica.

Ne dezvoltam continuu, pentru a ne servi cat mai bine clientii in toate elementele esentiale importante pentru afacerile lor. Oferim timpi de producție redusi, care le ofera clientilor nostri posibilitatea de a reactiona rapid la schimbarile care au loc pe pietele lor de desfacere. Asiguram o capacitate unica de backup intern, ceea ce ne permite sa garantam livrarea produselor la timp, in timp ce echipamentele noastre ne permit sa oferim formate foarte diversificate, tiparite fie long- fie short-grain, executate in cel mai eficient mod.

Scopul nostru este sa oferim clientilor nu doar servicii de calitate, ci si o experienta completa.

EDS ROMANIA

EDS Romania este o tipografie cu masini de tipar rotative de tip heat-set specializata in tiparirea cataloagelor comerciale, inserturi si brosuri publicitare. Ne concentram pe productii de mare volum, potrivite pentru masinile noastre de tipar, patru de 48 pagini, una de 32 de pagini si una de 16 pagini.

Serviciile noastre integrate includ tiparirea, operatiunile de finisare post tiparire (capsare, inserare, ambalare in folie, adresare) si livrarea produselor finite catre destinatarii din Romania sau alte locatii din Europa.

Garantam clientilor nostri servicii de inalta calitate, suport tehnic si o abordare profesionista a fiecarui stadiu al productiei.

Produse si servicii

EDS Romania este o tipografie cu masini de tipar rotative de tip heat-set specializata in tiparirea cataloagelor comerciale, inserturi si brosuri publicitare.

Clientii nostri se pot baza pe noi pentru servicii complete legate de tiparire, incluzand atat capsarea, finisarea, infolierea si adresarea, cat si ambalarea si transportul produselor tiparite la destinatia specificata.

Putem produce eficient orice format de tipar imaginabil, cu finisare online in format A4 intre 2 si 48 de pagini, in format A3 intre 2 si 24 de pagini sau oricare alta paginatie superioara, folosind masinile de capsat offline. Putem furniza de asemena o gama larga de formate speciale, ajustate cu scopul economisirii hartiei, incluzand 56 / 64p A4-redus si 32p A3-redus capsate.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4559/2011
CUI: 23846743
Adresă: DRUM GILAULUI 9 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide