Gratuit

ELERON COM SRL

Descriere companie:

Editura si tipografie Oradea

Editura si tipografie Oradea: putem expedia comenzile si in tara, prin posta sau curierat, cu plata ramburs. Va oferim: formulare tipizate, invitatii de nunta si de botez, servetele personalizate, carti de vizita, materiale tipografice promotionale. De asemenea: editura carte, ambalaje, legatorie.

Tipografie si editura Oradea: Eleron Com, cu o vasta experienta in domeniu, activand inca din 1994, ne surprindem mereu clientii cu amabilitatea si atitudinea proactiva manifestata, cu un foarte bun raport calitate-pret si prin disponibilitatea noastra la sugestiile clientului si la imbunatatirea ofertei. Combinând noutatea şi tehnologia cu tradiţia şi entuziasmul caracteristic echipei ELERON am reuşit să facem faţă celor mai diverse cereri, ascultând şi venind în întâmpinarea dorinteţor clienţilor noştri.

SERVICII COMPLETE

Incepem cu realizarea partii grafice, stabilirea volumului de care clientul are nevoie, urmeaza intrarea in productie, iar rezultatul este de cele mai multe ori peste asteptarile clientului.

GRAFICA
Stabilim impreuna cum vor arata produsele comandate: fie ca este vorba de carti, pliante, afise, sau cutii de ambalaj, in functie de preferintele tale, ne putem ocupa de grafica pe calculator, astfel incat la final sa rezulte un aspect al produselor comandate peste asteptarile tale.

COMUNICAREA
Stabilim impreuna detaliile comenzii tale: cantitatea, pretul, termenul de plata in cazul clientilor frecventi si modalitatea acesteia. Cand toate detaliile sunt puse la punct, comanda intra in productie.

TIPARIREA
Dupa ce ai dat “Bun de tipar” si am stabilit toate detaliile, comanda ta intra la tipar. In functie de tiraj, acesta poate fi offset, potrivit pentru tiraje mari, sau digital, potrivit pentru tiraje mici si medii.

REZULTATUL
Vei fi placut impresionat de rezultat! De cele mai multe ori calitatea lucrarilor depaseste asteptarile clientului: excelăm prin calitate, promptitudine şi preţuri foarte accesibile. Ne distingem prin perseverenţa cu care realizăm în fiecare zi lucruri mai bune decât ieri.

Tipar

Pliante, brosuri, fluturasi reclama, afise, etichete, autocolante, calendare, mape prezentare

Imprimate tipizate

Facturi, chitante, avize, monetare, imprimate transport intern si international (scrisori transport marfa CMR, foi de parcurs), imprimate medicale, imprimate medicina muncii, dosare medicale, brosuri PSI, SSM, invitatii nunta, botez, alte ocazii, servetele personalizate, carti de vizita, diverse registre.

Editura carte

Carti in tiraj mic si mediu, ISBN

Ambalaje

Cutii dimensiuni mici si medii

Legatorie

Legitimatii, coperti arhivare

Listari

Listari alb-negru si color

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J05/1714/1994
CUI: RO5590336
Adresă: Str. Vagonului 11 Oradea
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide