Gratuit

EXPERT BUSINESS & CO SRL

Descriere companie:

Expert Business & Co. se dedica implinirii asteptarilor clientilor prin producerea de solutii de ambalare inovative si cutii din carton, prin furnizarea de servicii de proiectare asistata de calculator si design, prin livrare si transport cu flota proprie de camioane.
Printr-o comunicare constanta cu clientii nostri cautam in permanenta sa depasim asteptarile clientilor nostri.

harta-romaniaExpert Business & Co. combina expertiza acumulata in peste 13 ani de activitate cu o gandire proaspata si inovativa pentru a crea si produce pentru clientii nostri solutii de ambalare si cutii din carton inspirate.

Misiunea noastra de a furniza solutii de ambalare cu respect pentru natura si mediul inconjurator, contribuie la imbunatatirea calitatii vietii noastre, a tuturor.

Datorita acestei abordari, clienti cu foarte buna reputatie si branduri recunoscute sunt atrasi de colaborarea cu noi.

Expert Business & Co. este intr-o continua expansiune, in prezent acoperind jumatatea sudica a Romaniei cu posibilitatea insa de a ajunge in orice locatie a clientilor din Romania.

PRODUSE EXPERT BUSINESS

Esti in cautarea cutiei cu dimensiuni optime care sa ofere protectie produselor tale, vrei manipulari minime si ajungerea in siguranta a produselor tale la destinatie?

Sau poate esti in cautarea acelui design care sa raspunda mai bine cerintelor lantului tau logistic – viteza de ambalare, inchidere si sigilare, forma compacta, posibilitate retur, utilizare la raft si/sau experienta client.

De la cutii clasice la cele mai complexe forme constructive lasa expertii nostri sa te calauzeasca prin procesul de creatie al celor mai bune cutii pentru nevoile tale de solutii de ambalare.

Oferim servicii de imprimare grafica pe toate tipurile de carton ondulat si carton.

Serviciile noastre de proiectare a cutiilor in jurul produselor ambalate ofera garantia primirii exact a acelei cutii necesare produsului tau.

Cutiile executate de Expert Business & Co. inglobeaza sisteme de inchidere si sigilare unice care ofera un aspect superior, inlatura necesitatea utilizarii oricarui alt accesoriu de sigilare suplimentar si asigura protectie maxima impotriva tentativelor nedorite de desigilare pe intreg parcursul de la expeditor pana la destinatar.

SERVICII

CONCEPTIE GRAFICA

CULORILE UTILIZATE CONTRIBUIE LA SUCCESUL GRAFICII SI POT INFLUENTA CLIENTUL

1% SUNT INFLUENTATI DE SIMTURILE OLFACTIV SI AUDITIV (MIROSURI &/ SUNETE)

3% PRIVESC LA DESIGNUL AMBALAJULUI (SIMTUL VIZUAL)

93% DINTRE CLIENTI SUNT ATRASI DE ASPECTUL VIZUAL AL AMBALAJULUI

84,7% DINTRE CONSUMATORI CONSIDERA CULOAREA CA CEL MAI PUTERNIC FACTOR DE INFLUENTA

52,0% DINTRE CONSUMATORI NU REVIN ASUPRA UNUI PRODUS DACA NU SUNT ATRASI DE ESTETICA AMBALAJULUI.

80,0% DINTRE CONSUMATORI CONSIDERA CULOAREA CA ELEMENT DEFINITORIU IN RECUNOASTEREA UNUI BRAND

Marketizarea produselor poate fi o provocare dificila iar crearea unui design potrivit pentru ambalaj este doar o piesa din puzzle. Depinzand de canalul de distributie si de categoria in care se plaseaza produsele, exista asteptari si cerinte dintre cele mai diverse fata de modul de prezentare a ambalajului.

Expert Business & Co. va poate ghida prin acest proces prin echipa noastra creativa care este gata sa va acorde suportul cu servicii de design si grafica dedicate. In egala masura, putem parcurge procesul impreuna cu clientii nostri utilizand elementele de design si grafica furnizate chiar de ei.

DESIGN AMBALAJE

Nu numai ca ambalajele disproportionate atrag costuri materiale mai mari dar genereaza si cheltuieli mai mari de livrare, depozitare si transport.

Aceasta inseamna ca proiectarea unui ambalaj corect dimensionat este mai importanta ca niciodata. Nimeni nu doreste sa plateasca si sa transporte aer.

Optiunile sunt extrem de variate atunci cand alegem forma constructiva si dimensiunile potrivite.

Cu o bogata experienta in proiectarea cutiilor din carton si cu intelegerea cerintelor lantului logistic – viteza de ambalare, auto sigilare, forma compacta, posibilitate retur, utilizare direct la raft si/sau deschidere facila la destinatie – expertii nostri va pot recomanda cea mai buna solutie de ambalare pentru afacerea voastra precum si dimensiunile perfecte ale cutiilor de carton.

PROIECTARE AMBALAJE

Vanzarea produselor in mediul online este mult diferita fata de cea prin retelele traditionale de comert si ambalajele produselor vandute ar trebui, deasemenea, sa fie la fel.

Expert Business & Co. va poate ajuta sa creati ambalajul perfect care sa protejeze produsele tale in timp ce ofera o cea mai buna experienta client.

PROTOTIPURI

Dupa o intelegere completa a cerintelor referitor la manipulare, stocare si transport, precum si considerand cerintele legate de protejarea produselor ambalate, se poate executa un prototip al cutiei utilizand proiectarea asistata de calculator.

Materialele din care sunt confectionate cutiile sunt atent selectate si combinate astfel incat sa ofere cea mai buna protectie produselor ambalate si eficienta din punct de vedere al costurilor generate, atat de confectionarea cutiilor cat si considerand aspectele logistice (manipulare, depozitare, transport).

LIVRARE CONTROLATA

Flota proprie de transport ne permite sa livram rapid la sediul clientilor nostri la cele mai bune tarife de transport si in control deplin al conditiilor in care se efectuaeaza livrarea cutiilor.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/12175/2003
CUI: RO15726363
Adresă: Str. Ileana Cosinzeana 9 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide