Gratuit

EXPERT PRINT SRL

Descriere companie:

Tipografia noastră s-a înființat în anul 2007 și este o întreprindere aflată în dezvoltare continuă. În cadrul activităților noastre încercăm să satisfacem la maxim nevoile partenerilor noștri privind activitățile tipografice și tehnica ambalării și să le realizăm ideile. Dispunem de utilaje tipografice proprii și unul dintre punctele noastre forte îl reprezintă faptul că producerea este efectuată de noi, astfel avem grijă de termenii limită și de întregul proces de fabricare.

După comandă întregul proces de lucru – de la editare până la realizarea produsului finit – este supravegheat de o singură companie.
Pe lângă tipărirea offset de tiraj mare se bucură de un succes extraordinar și tipărirea digitală cu costuri mai reduse, se tipăresc zilnic sute de invitații, flyere, broșuri, afișe și etichete. Calitatea înaltă este asigurată de un grup de experți experimentați..

Servicii

Tipărire Offset
Tipărirea offset reprezintă metoda cea mai des folosită pentru realizarea produselor tipărite. Cu ajutorul acestei tehnici putem realiza produse tipărite pe hârtie, de calitate înaltă, în variantă alb-negru sau color, în cantități mari.

Care sunt produsele care în majoritatea cazurilor se realizează prin tipărire offset?

 • cărți
 • ziare, caiete-program
 • reviste
 • publicații
 • formulare administrative
 • etichete pentru medicamente
 • cutii ștanțate și lipite
 • prospecte
 • blocnotes-uri
 • flyere, broșuri
 • descrieri tehnice, manuale de utilizare
 • calendare, invitații
 • bilete de intrare, abonamente

Tipărire Digitală
Tipărirea digitală este adecvată pentru imprimarea la orice tiraj a materialelor Dvs. de promovare, a flyerelor, afișelor. În cazul în care există un file bine pregătit, cu ajutorul tipăririi digitale vă putem pregăti materialele chiar și în 8 ore.

Tipărire Flexo
Cel mai mare avantaj al tipăririi flexo îl reprezintă calitatea înaltă și prețul redus în cazul unor cantități mai mari. Prin această tehnologie materialele sunt tipărite în rolă, pot fi folosite mașini, astfel puteți economisi timp și bani.

PRODUSELE NOASTRE REALIZATE PRIN TIPĂRIRE FLEXO Etichete printate pe hârtie sau pe plastic, etichete pentru produse lactate, este posibilă și realizarea tiparelor în rolă de aluminiu cașerată

Finisări Tipografice
Oferim: ștanțare, laminare mată sau lucioasă, laminare cu folie aurie, lăcuire UV parțială

Tipărire De Format Mare
Domeniul de utilizare al imprimantelor de format mare în rolă este foarte variat. Datorită tehnologiei cu jet de cerneală putem tipări pe mai multe tipuri de materiale.

Proiectare Grafică
În cazul în care doriți să realizați materiale excepționale care îndeplinesc toate criteriile tipografice, adresați-vă experților noștri. Dacă apariția, logo-ul, materialele unei firme transmit că au fost realizate de experți, acest lucru creează încredere.

Proiectarea, editarea și pregătirea cărților, revistelor, ziarelor, materialelor de promovare, prospectelor, flyerelor, cărților de vizită, ambalajelor și imaginilor, design 3D, inscripții, logo-uri.

Pe baza cerințelor graficienii noștri realizează design-urile 3D pe care le trimitem clientului via e-mail pentru a le consulta și a le verifica, corecta. În cazul în care este necesar, corectarea și verificarea prin e-mail poate avea loc de mai multe ori.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/533/2007
CUI: 21897740
Adresă: Str. Budvar 40 Odorheiu Secuiesc
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide