Gratuit

FLEXOMATEI SRL

Descriere companie:

Cine suntem?

Producători de ambalaje din hârtie, activi din anul 2006 cu sediul în Adjud, Vrancea.

Ce oferim?

Pe scurt: produse de calitate, la preț de producător.

Ne ocupăm cu ceea ce înseamnă ambalaje din hârtie, hârtie de ambalat pentru orice domeniu de activitate, fie alimentar (mezeluri, cofetărie, patiserie, brutării, fast-food) unde se cere menținerea calității produselor voastre, pentru care oferim hârtie albită, hârtie cu polietilenă, hârtie rezistentă la grăsimi și multe altele, fie în industria încălțamintei, textilă, pentru care oferim hârtie velină mătase sau liscia, elegante, ușor transparente și extrem de fine.

Producem pungi și colțare pentru produsele de fast-food, panificație și nu numai! Folosim diferite tipuri de hârtie pentru a vă oferi ceea ce aveți mai mult nevoie.

Toate produsele din hârtie pot fi personalizate!

Pentru cofetării și patiserii, fast food vă putem oferi și diverse produse din carton, cutii de torturi, discuri, farfurii, etc.

De ce să colaborăm?

Ce ne deosebește este seriozitatea și capacitatea de a satisface colaboratorii noștri: peste 95% din clienții noștri aleg să devină parteneri fideli pe termen lung.

Servicii

CALITATEA
Calitatea produselor noastre este emblema care ne reprezinta cel mai bine: hartia folosita la procesul tehnologic este importata din comunitatea europeana, certificata, avizata pentru contactul cu alimentele. Produsul este reciclabil, deci ecologic si respecta normele europene de calitate si cele de protectie a mediului inconjurator.

TEHNOLOGIE
Dispunem de utilaje competitive pentru ca rezultatul hartiei de ambalat sa fie pe placul d-voastra. In acest sens echipa FlexoMatei, participa la productie cu utilaje de tiparit flexografic din rola in rola, utilaje de taiat hartie din rola in plana, utilaje de taiat hartie plana la orice dimensiune, masini de manevrat rolele de hartie, sistem de cantarirea produselor individual, sistem de ambalare, spatiu de depozitare, masini de distribuit.

RAPIDITATE
Avand in vedere ca distributia produselor noastre se face de cele mai multe ori prin mijloacele noastre de transport, si in diverse situatii actionand distribuitorii nostri, putem spune ca din momentul comenzii pana in momentul livrarii timpii se reduc semnificativ.

AVANTAJE:

hartie de ambalat personalizata, un mod simplu cu efect pentru a va face reclama. Ambalati produsele in hartie personalizata si astfel rezultatul e garanta deoarece clientul poarta RECLAMA acasa la el.
alegeti cat mai multe produse din hartie si astfel va veti bucura de o priveliste mai curata. Hartia fiind produs reciclabil 100 %, respectam mediul.
pe langa hartie de ambalat, va punem la dispozitie si alte produse din hartie gen, pungi din hartie, cutii pentru torturi, prajuturi, farfurii, tavite din carton .. toate 100% reciclabile.
flexibilitatea de care dispunem ne ajuta sa putem colabora pe termen lung.

Produse

  • Produse carton
  • Hartie ambalat (personalizata si simpla)
  • Pungi si coltare din hartie

Producatori de ambalaje din hartie: hartie de ambalat, pungi din hartie, coltare din hartie
Producem si comercializam diverse ambalaje din hartie, hartie in bobina, hartie ambalat alba, hartie ambalat natur, hartie pentru copt, hartie ambalat cu polietilena, hartie ambalat rezistenta la apa si la grasimi, hartie personalizata, pungi personalizate, pungi pentru panificatie, pungi pentru fast food, pungi pentru simigerii, pungi pentru farmacii, coltare din hartie, coltare personalizate, coltare pentru hamburger.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J39/628/2006
CUI: 18959720
Adresă: Str. Ecaterina Teodoroiu Adjud
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide