Gratuit

GLOBAL INVEST BRAGADIRU SRL

Descriere companie:

SERVICII TIPOGRAFICE DE CALITATE
Alege puterea culorii perfecte

Tipografia Global Vision Print – servicii tipografice variate

Tipografia Global Vision Print este tipografia care va oferă servicii de calitate, intr-un timp record si la preturi care nu au concurenta pe piata.
In spatele fiecarei comenzi este o echipa de specialisti, gata in orice moment sa va ofere rezultatele asteptate de dvs. Echipa noastra efectueaza toate serviciile de tipografie, astfel incat reusim sa finalizam comenzile intr-un timp foarte scurt. Pentru orice intrebari legate de ofertele noastre, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie.

PRINT DE CALITATE

Afacerea dumneavoastra are nevoie de servicii de calitate si de o echipa de profesionisti! Orice document iese din firma dvs. reprezintă o carte de vizită, care vă reprezintă. Nu îl lăsați la voia întâmplării.

TIPAR IN TIMP RECORD

Noi stim ca succesul dumneavoastra este si succesul nostru.
Suntem constienti ca aveti nevoie cat mai rapid de tipariturile dvs.
Noi tiparim acum!

CERTIFICARE

Tipografia Global Vision Print va ofera servicii tipografice complete cu un grad al calitatii inalt, certificat prin Certind conform standardului international ISO 9001.

In spatele fiecarei comenzi este o echipa de specialisti, gata in orice moment sa va ofere rezultatele dorite. Echipa noastra efectueaza fiecare serviciu de tipografie, astfel incat reusim sa finalizam toate comenzile intr-un timp foarte scurt.
Cu ajutorul tehnologiei de ultima ora de care dispunem, rezultatele noastre sunt intotdeauna de calitate. Rezolvam probleme inainte ca acestea sa apara, realizam machetele cu o atentie sporita si tiparim intr-un timp record, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de servicii premium la preturi pe care cu siguranta vi le puteti permite.
Tipografia Global Vision Print ofera o gama larga de servicii care include tipar offset, tipar de produse, tipizate, etichete, agende si ambalaje. De asemenea, la cerere va putem oferi si alte servicii care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra.
Apelati cu incredere la serviciile Tipografia Global Vision Print. O sa va bucurati de calitate, promptitudine si servicii care va ajuta pe dumneavoastra sa va dezvoltati afacerile. In plus, avem pachete special pentru clientii fideli, astfel incat dumneavoastra sa economisiti si mai multi bani.
Timpul de executare pentru orice lucrare este de maxim 24 de ore!
Pentru orice intrebari legate de ofertele noastre, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie.

SERVICII TIPAR

Tipografia Global Vision Print are grijă de imaginea dumneavoastră

Orice afacere are nevoie de servicii de calitate care sa fie disponibile in orice moment. Fie ca este vorba de materiale pentru campaniile de marketing sau pentru diferite tipuri de comunicare, trebuie sa fiti siguri ca serviciile de tipografie pe care le folositi vor oferi intotdeauna calitatea dorita.
Tocmai de aceea Tipografia Global Vision Print va pune la dispozitie o gama larga de servicii care va ofera intotdeauna rezultatele asteptate. Toate acestea la preturi accesibile, fara concurenta in piata.

Succesul dumneavoastra este si succesul nostru. De aceea puteti apela la oricare din serviciile pe care le oferim. Restul il facem noi, iar dumneavoastra va ramane doar sa va bucurati de rezultate. Clientii dumneavoastra vor putea admira imaginea unei firme bazate pe calitate si perfectiune.
Fiecare document care iese din compania dumneavoastra va reprezinta si spune lumii cine sunteti. Cu noi, modul in care va prezentati nu mai este o problema.

Drumul de la idee la documentul tiparit n-a fost niciodata mai simplu

SERVICII DE TIPAR OFFSET

Aveti nevoie de cantitati mai mari, nu este nicio problema. Masinile noastre de tipar offset va stau la dispozitie. Atentia detaliului este ceea ce caracterizeaza personalul nostru, care dorește să satisfacă cele mai exigente cerințe.

Tipizate
Aveti nevoie de tipizate? Nimic mai simplu. Ne contactati si noi le executam la preturi fara concurenta.

SERVICII DE GRAFICĂ COMPUTERIZATĂ

Specialistii nostri sunt printre cei mai buni graficieni. Aveti nevoie doar de o idee si o veti vedea cum prinde viata. Ei va respecta dorintele si, prin creativitatea lor, imaginea va capata o stralucire aparte.

Etichete
Etichetele reprezinta primul lucru pe care-l citeste cumparatorul. Nu il lasati la voia intamplarii. De cele mai multe ori eticheta vinde produsul.

SERVICII DE TIPAR DIGITAL

Echipamentele noastre de tipar digital va ofera calitate fara compromis chiar si atunci cand aveti nevoie de cantitati mici. Fie ca este vorba de documente alb-negru sau color, ele vor fi tiparite imediat.

Fie ca este vorba de carti, reviste, flyere, ambalaje, sau orice document tiparit, in tiraje mari sau mici, tipografia noastra va sta la dispozitie cu preturi excelente si o calitate ireprosabila.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/9956/2011
CUI: 28998297
Adresă: STR. VESELIEI 10 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide